۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۱

دبیر گروه فرهنگی فعالان «راه روشن» عنوان کرد:

تعالی جامعه به مهندسی فرهنگی نیاز دارد/بی تجربگی، آفت کار فرهنگی

تعالی جامعه به مهندسی فرهنگی نیاز دارد/بی تجربگی، آفت کار فرهنگی

همدان - دبیر گروه فرهنگی فعالان «راه روشن» با بیان اینکه تعالی جامعه به مهندسی فرهنگی نیاز دارد، گفت: مهندسی فرهنگی بستری برای دستیابی به فرهنگ مطلوب در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن کرمی ظهر شنبه در نشست هم اندیشی فعالان فرهنگی در همدان به توجه به آرمان های اصلی پدید آورنده انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: با مدیریت های جزیره ای كار به جایی نمی رسد زیرا در جامعه نهادهای موازی بی شماری وجود دارند كه در مقوله فرهنگ دخیل بوده و شاید در اجرای اهداف و برنامه ها همخوانی چندانی نداشته باشند.

وی به بیان وجوه گسترده و متنوع فرهنگی از دیدگاه مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: فرهنگ در اندیشه رهبری در کنارعوامل اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است.

کرمی با تاکید بر اینکه فرهنگ یک سیستم و دارای انواع و اجزایی است و باید مهندسی فرهنگ انجام پذیرد، گفت: فرهنگ ملی، فرهنگ عمومی، فرهنگ تخصصی و فرهنگ سازمانی بخش هایی از فرهنگ های موثر در جامعه هستند.

فرهنگ یک جامعه اساس و هویت آن جامعه است

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در فرمایشات خود بر مسئله فرهنگ تأکید فراوان دارند، عنوان کرد: فرهنگ یک جامعه اساس و هویت آن جامعه است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان نیز در این نشست عنوان کرد: متاسفانه کانون فرهنگی یا موسسات یا پایگاه های تخصصی برای انجام کار فرهنگی در استان همدان وجود ندارد.

همدان

صادق تمهیدی با بیان اینکه در مبحث مطالبه گری متاسفانه در همدان اتفاق خاصی نمی افتد، گفت: باید انجام کار فرهنگی براساس اصول از پیش تعیین شده صورت گیرد.

سرپرست اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شهرستان همدان نیز در این جلسه گفت: قبل از انجام هرکاری در ابتدا باید آفت های احتمالی و نقاط ضعف آن کار را پیدا کرد تا حین انجام کار فرهنگی دچار شک و سردرگمی نشویم.

صادق مطهری با بیان اینکه در وهله بعدی استفاده از متخصصین درون تشکیلاتی برای انجام پروژه ها باید مدنظر باشد، افزود: کارگروه باید با همکاری و استفاده از ظرفیتهای سایر تشکلها در راستای تحقق اهداف گام بردارد.

مشکلات فرهنگی ابتدا باید ریشه یابی شود

یکی از فعالان فرهنگی همدان نیز در این نشست با بیان اینکه مشکلات فرهنگی ابتدا باید ریشه یابی شود، بر استفاده از توان اساتید برای فرهنگ سازی امور در جامعه تاکید کرد.

مریم کیهانی به برخی طرحهای آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: بهره مندی از طرحهای جامع ضمن اثرگذاری مطلوب بازدهی کارها را افزایش می دهد.

یکی دیگر از فعالان فرهنگی نیز با بیان اینکه طرح های ارائه شده در این جلسهمناسب است به شرطی که جامعه عمل به آنها پوشانده شود، گفت: در گام اول باید بر روی اهداف کوچکتر برنامه ریزی کرد تا فعالیت زودبازده باشد.

همدان

نیره سادات اصغری با تاکید بر اینکه اگر یک کار کوچک را درست انجام بدیم بهتر است تا اینکه چند کار ناقص بماند، گفت: هماهنگ کردن استادان برای آموزش گروه هدف هزینه بالایی دارد اما به جای آن می توان از ظرفیتهای درون تشکیلاتی استفاده کرد.

وی عنوان کرد: باید یک هدف عالی و متعالی را برنامه ریزی و تحقق آن را دنبال کرد.

یکی دیگر از فعالان فرهنگی نیز با بیان اینکه آفت کار فرهنگی، بی تجربگی است، گفت: استخراج تخصص و توانایی های اعضا زمینه کار به صورت استانی را ممکن می سازد.

رقیه نیک خصلت افزود: در برخی موارد بهره مندی از توان استادان حاضر در استان همدان پاسخگوی نیازها است و موفقیت کار در گرو همراه شدن با گروه های دیگر است.

پایه کار فرهنگی در همدان باید تربیت محور باشد

یکی دیگر از فعالان فرهنگی استان همدان نیز با بیان اینکه پایه کار فرهنگی در همدان باید تربیت محور باشد، گفت: یک مجموعه باید توانایی حرکت دادن پیکره خود را داشته باشد.

رقیه وحدتیان افزود: انجام اقداماتی در حوزه های ازدواج آسان و پاسخ به شبهات و آموزش کودکان و تربیت آنان برای جامعه آرمانی قدمی در فرهنگ سازی در جامعه است.

کد خبر 2866706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha