به گزارش خبرنگار مهر، پروین رضایی بعدازظهر امروز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل سالن جلسات منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب برگزار شد اظهار داشت: بالغ بر ده طرح اقتصادی و تجاری در منطقه ویژه اقتصادی مورد تٱیید وزارتخانه قرار گرفته است که درصورت جذب سرمایه گذار اجرایی می شود.
وی افزود: با لغو تحریم ها، و تقاضای شرکت های اروپایی برای اخذ نمایندگی دراین منطقه و معافیت های مالیاتی، هزینه های تولید برای سرمایه گذاران داخلی تا ۱۸ درصد کاهش می یابد.
مدیرعامل منطقه اقتصادی زاگرس گفت: استراتژی ایجاد منطقه ویژه اقتصادی زاگرس، آوردن واحدهای بزرگ به این سایت اقتصادی است که کارآفرینی و سودآوری را به دنبال دارد و تفاوت اساسی آن با منطقه آزاد، خصوصی بودن و عدم مجوز برای ورود خودروهای خارجی است.
رضایی عنوان کرد: پتروشیمی چهارم تمامی مجوزهای لازم را دریافت کرده و امیدواریم بزودی وارد فاز اجرایی شود چراکه بیش از ده هزار نفر اشتغالزایی برای استان و بویژه شهرستان اسلام آبادغرب خواهد داشت.
وی درخصوص تبدیل منطقه اقتصادی زاگرس به بندر خشک گفت: خوشبختانه این منطقه از نظر جغرافیایی در مسیری امن و کوتاه نسبت به سایر استان ها و محورهای مواصلاتی کشور عراق قرار گرفته و امتیاز مثبتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و تمام زیر ساخت ها حتی برای بندر خشک آماده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی زاگرس عنوان کرد: تا سال ۱۴۰۰ تعداد کمرگات کشور به پنجاه درصد کاهش می یابد از سوی دیگر کد گمرکی منطقه ویژه اخذ شده است و می بایست از موقعیت این منطقه استفاده شود.
رضایی به آموزش حرفه ای پرسنل سایت اشاره داشت و افزود: وزیر نفت تٱکید ویژه ای بر استخدام پرسنل آموزش دیده داشتند و درهمین راستا مجوز برپایی کارگاه های فنی و حرفه ای دراین مجموعه اخذ شده است تا تمامی پرسنل متناسب با تخصص و مهارت خود فعالیت داشته باشند.
وی درخصوص سایر فعالیت های این سایت اقتصادی گفت: واحدهای بازگانی، واحدهای تولیدی، شرکت ایران تایر، صنایع تبدیلی کشاورزی، دفاتر مهندسی، بانک، صرافی و... در منطقه ویژه اقتصادی زاگرس عملیاتی می شوند و سرمایه گذاران می توانند برای خرید و تملک زمین های سایت اقدام کنند.
لازم به ذکر است طرح منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب در سال ۸۵ به تصویب رسید و در سال ۹۲ به شرکت ((منطقه ویژه ی اقتصادی زاگرس)) واگذار شد، این مجموعه اکنون در زمینی به مساحت ۱۴۶ هکتار درحال فعالیت است و در راستای گسترش فعالیت ها تا مساحت ۸۰۰ هکتار گام برمی دارد.
ازجمله پروژه های تعریف شده منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب می توان به اخذ مجوز برای طرح های پلی اتیلن سنگین، تولید متانول، تبدیل گاز به پروپیل، تبدیل گاز به الفین، تولید اکسید و پراکسید منیزیم،تولید بتن سبک، تولید قرص مخمر و ... اشاره کرد.
نظر شما