محمدرضا برکتین در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در کشورهای اروپایی کارخانجات آلوده در وسط شهر فعالیت میکنند بدون اینکه آلودگی داشته باشند زیرا که روش صحیح رفع آلودگی را می دانند.
وی بیان داشت: محیط زیست به جای برخورد با تولید کننده و پلمپ مراکز تولیدی لازم است که با مطالعه و بهرهگیری و معرفی الگوهای صحیح رفع آلودگی به صنایع، ضمن حمایت از تولید کنندگان در این وضع اقتصادی به نجات محیط زیست اقدام کند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان خاطرنشان کرد: اینکه محیط زیست اطلاعیهای در خصوص توقف آجرپزی به روش سنتی در اصفهان داده است باید بداند که ما همه بدنبال محیط زیست پاک هستیم اما این روش برخورد با تولید کنندگان که گاها از سوی سازمان های مختلفی مشاهده می شود، صحیح نیست.
وی افزود: در برخی مواقع فعال اقتصادی به علت بدهکاری ممنوع الخروج شده یا شبکه ارتباطی وی را مختل میکنند که این واقعا مایه تاسف است.
برکتین افزود: امروزه درصد محدودی از آجرپزیها در اصفهان از کوره تونلی و مدرن استفاده می کنند که کمترین آلودگی را دارند و این در حالی است که بیشترین آجرپزی ها به روش کوره هوفمن است که با آلودگی همراه است.
وی با بیان اینکه محیط زیست باید تعریف خود را از آجرپزی به روش سنتی مشخص کند، گفت: آجرپزی امروزه در اصفهان در چهار طبقه سنتی، ماشینی درجه دو، ماشینی درجه یک و مدرن تعریف می شود که در طبقه سنتی تمام کار توسط کارگر و به شکل یدی انجام میگیرد که هم اکنون نیز در سطح استان اصفهان وجود دارد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اعلام کرد: اینکه در یک مقطعی به منظور تولید مصالح ساختمانی فضا را برای تولید کنندگان آجرپزی باز کنیم و دعوت به کار شوند و در مقطعی به دلیل آلودگی به جای اینکه روش های صحیح رفع آلودگی را به آنها تعلیم دهیم، دستور ممانعت از کار تولید و پلمپ بدهیم، اقدامی نادرست است.
وی گفت: محیط زیست در ابتدا لازم است تولیدکننده را توجیه کند و با ارائه روش صحیح رفع آلودگی و مهلت به آن، از کار تولیدی که به محیط زیست آسیب می زند، ممانعت به عمل آورد یا اینکه با متولی امور صنایع که خانه صنعت، معدن و تجارت است برنامه خود را مطرح و از راهکاری درست استفاده کنند.
نظر شما