به گزارش خبرنگار مهر، داود گرشاسبی سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: شهرستان سراب از قطب های دامی و لبنی کشور بوده و بر همین اساس شناساندن توامندی های این شهر در این عرصه یکی از اهداف برگزاری نخستین جشنواره عسل و لبنیات سراب محسوب می شود.
وی با اشاره به شهرت کره و عسل سراب در بازارهای مصرف کشور اظهارکرد: ارایه و عرضه با کیفیت محصول و شناساندن قابلیت های منطقه سراب در این حوزه از عمده اهداف برگزاری جشنواره عسل و لبنیات سراب خواهد بود.
رئیس کارگروه گردشگری سراب ضمن دعوت از مردم و گردشگرانی عازم این شهرستان به بازدید از غرفه های مختلف جشنواره خاطر نشان شد: اردوگاه شهید فهمیده سراب از عصر امروز به مدت یک هفته پذیرای علاقمندان جهت بازدید از نخستین جشنواره عسل و لبنیات سراب خواهد بود.
وی همچنین از اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در کنار برگزاری این جشنواره خبر داد و تصریح کرد: معرفی مناطق گردشگری سراب مثل منطقه زیبای اردها و اسبفروشان در دامنه های بزقوش به مسافران نیز جزء برنامه های حاشیه ای جشنواره خواهد بود.
گرشاسبی در پایان توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه سراب را در راستای بومی سازی توسعه عنوان و تصریح کرد: هرگونه کپی برداری از توسعه بدون توجه به ظرفیت های بومی و ویژگی های منطقه موثر نخواهد بود.
۱۶ غرفه و ۵ آلاچیق محل برگزاری جشنواره و ارائه و نمایش محصولات شرکت کنندگان
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سراب نیز در خصوص بر گزاری این جشنواره اظهار داشت: با توجه به توانمندی ها و ظرفیت های شهرستان سراب در تولید و عرضه محصولات لبنی و شهرت کشوری آن در این حوزه، امیدواریم برگزاری چنین نمایشگاهی گامی موثر در معرفی هرچه بیشتر این عرصه باشد.
داود رفیقی با اشاره به ویژگی های کمی و کیفی برگزاری نخستین جشنواره عسل و لبنیات سراب نیز گفت: در این جشنواره ۱۶ غرفه و پنج آلاچیق در محل برگزاری جشنواره دایر شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سراب در بخش پایانی سخنان خود پخت و عرضه فطیر سنتی ویژه این شهرستان را از برنامه های جنبی برگزاری این جشنواره عنوان و تصریح کرد: در نخستین جشنواره عسل و لبنیات سراب شرکت های لبنی و تولید عسل و نیز افراد بومی تولید کننده محصولات دامی، تولیدات صنعتی و سنتی خود را به نمایش خواهد گذاشت.
نظر شما