به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سرقینی در سیزدهمین اجلاس سازمان نظام مهندسی و معدن که روز سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: با وجود گذشت ۱۳سال از زمان آغاز به کار این سازمان، متاسفانه هنوز نتوانسته ایم انتظارات مد نظر سازمان را برآورده کرده و به رشد قابل توجهی در حوزه معادن دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به نقش مهم سازمان نظام مهندسی معدن در کشور تصریح کرد: وظیفه این سازمان پاسداری از منابع و معادن کشور است و در این زمینه حساسیت های ویژه ای وجود دارد.
سرقینی با بیان اینکه پس از لغو تحریم ها، وظیفه ها نیز سنگین تر خواهد شد اظهار کرد :علاوه بر نقش پاسداری از ذخائر، وظیفه استخراج بهینه و حفظ ذخائر مملکت نیز بر دوش ماست.
وی در ادامه به توافق هسته ای اشاره کرد و افزود: درحال حاضر نمی توان گفت که این توافقات می تواند انقلابی در صنعت و معدن بوجود بیاورد یا نه؟ اما آنچه که اهمیت دارد این است که روند رو به رشد توسعه، سرعت بیشتری خواهد یافت.
معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت با اشاره به اینکه درگذشته زمان و هزینه زیادی برای انتقال یک دستگاه به کشور صرف می شد بیان کرد: وقتی صنعتی توسعه پیدا کند، قطعا بار عظیم آن بردوش معدن است و هرخودکفایی که حاصل شده، ناشی از نقش معدن بوده است.
وی تاکید کرد: در خصوص تفویض اختیار به سازمان نظام مهندسی نظر مساعد دارم و معتقدم که هرشخص حقیقی و حقوقی که بخواهد فعالیت معدنی داشته باشد می بایست با مراجعه به سازمان استان مربوطه، مورد ارزیابی قرار گیرد.
سرقینی با اشاره به اینکه بازرسی از طریق مناقصه به شرکت های مشاور استانی واگذار خواهد شد بیان کرد: از روسای سازمانها در سراسر کشور باید در تعیین شرکتها به عنوان بازوان نظام مهندسی، همکاری لازم داشته باشند.
نظر شما