۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۴۸

صادقلو:

بندرخشک و سایت پتروپالایش در گلستان احداث می شود

بندرخشک و سایت پتروپالایش در گلستان احداث می شود

گرگان- استاندار گلستان از برنامه ریزی استان برای بررسی و احداث بندرخشک و همچنین سایت پتروپالایش در گلستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن صادقلو، ظهر چهارشنبه، در همایش روز صنعت معدن و تجارت، از تلاش برای اجرای طرح های مختلف سرمایه گذاری در گلستان خبرداد و به تشریح آن ها پرداخت.

وی با بیان این که بیش از هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در گلستان سرمایه گذاری می شود، افزود: بر اساس موافقتنامه ای که با راه آهن امضا شده، بندرخشک با وسعت یک هزار و ۲۵0 هکتار در منطقه اینچه برون احداث می شود.

وی بیان کرد: سایت پتروپالایش نیز با سرمایه گذاری توسط یک فرد با ۸۱ درصد سهم انجام خواهد شد.

صادقلو، از اجرای کارهای مقدماتی کارخانه فولاد ۲ میلیون تنی خبرداد و گفت: مطالعات بندرخواجه نفس در گمیشان نیز انجام شد تا سازمان بنادر و کشتیرانی زیرساخت های لازم را فراهم کنند.

استاندار گلستان به حفرچاه اکتشافی در صوفی کم اشاره کرد و گفت: تا مهر ماه دکل های حفاری نصب می شود تا بعد از به نتیجه رسیدن حفاری های لازم انجام شود.

صادقلو گفت: مطلعات آزادراه نوکنده به آشخانه نیز انجام و توافق شد تا با ۴۰ درصد مشارکت دولت این اتفاق بیفتد.

وی تصریح کرد: در دوران پساتحریم باید به دنبال بنیانگذاری نظم نوین قانونی و اجرایی باشیم، ۱۵ درصد معوقات بانکی و ۳۰ درصد اشتغال کشور برای استان گلستان است و این هر دو روی سکه باید دیده شود.

صادرات غیرنفتی گلستان ۱۵ درصد افزایش یافت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان هم در این نشست گفت: در ۴ ماهه ابتدای سال حجم صادرات غیر نفتی استان گلستان به ۱۰۱ میلیون دلار رسید که افزایش ۱۵ درصدی به نسبت مدت مشابه سال گذشته را نشان می دهد.

وی افزود: عراق، ترکمنستان، افغانستان و چین، بازار هدف عمد صادرات استان گلستان هستند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان از پنیر، میلگرد، گوشت مرغ، رب و ید به عنوان بیشترین محصولات صادراتی گلستان نام برد و بیان کرد: در سال ۹۳ صادرات غیرنفتی استان گلستان ۳۰۷ میلیون دلار بود که با رشد ۳۰ درصدی به نسبت سال ۹۲ مواجه بود و با این رشد توانست رتبه سوم کشوری از نظر رشد و رتبه ۱۸ کشوری از نظر حجم صادرات را به خود اختصاص دهد.

قوانلو اظهار کرد: در ۴ ماهه ابتدایی امسال ۲۸ پروانه بهره برداری با ۴۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغال ۳۷۵ نفر صادر شد که رتبه ۱۷ کشور را برای استان گلستان به ارمغان آورد.

وی افزود: ۱۱۰ جواز تاسیس با دو هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در ۴ ماهه ابتدایی سال صادر شد.

قوانلو با بیان این که گلستان رتبه ۱۶ کشوری را در تعداد جواز صادر شده و رتبه ۴ کشور در حجم سرمایه گذاری را داراست، تصریح کرد: اجرایی کردن سازمان منطقه آزاد، آغاز عملیات اجرایی فولاد ۲ میلیون تنی با سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلار و اشتغالزایی مستقیم ۳ هزار نفر و اجرایی شدن قانون رفع موانع تولید از مهمترین اهداف سال ۹۴ و ۹۵ در استان گلستان است.

۶۵ درصد از مشکلات واحدهای تولیدی بانکی است

رئیس خانه صنعت و معدن استان گلستان هم با بیان این که ۶۵ درصد مشکلات واحدهای تولیدی استان گلستان، بانکی است، گفت: نمی توان با بهره ۲۷ درصد بانکی تولید را شکل داد.

وی با تاکید بر این که فشار به واحدهای تولیدی از سوی بانک ها باعث شده خود بانک ها هم دچار مشکل شوند، اظهار کرد: با این فضای کسب و کار باید بانک های توسعه ای تخصصی شکل بگیرند.

رئیس خانه صنعت و معدن استان گلستان با اشاره به توافق هسته ای و زمزه ورود تولیدکنندگان خارجی به ایران تصریح کرد: سرمایه گذارانی که وارد می شوند روی پولهای بلوکه شده ایران دست گذاشتند، این افراد نباید به دنبال این باشند که به ما ماشین بفروشند بلکه ما باید به دنبال تکنولوژی آنها باشیم.

بهرامی که معتقد است دستگاه قضا باید حامی تولیدکنندگان باشد و جلوی واردات بی رویه گرفته شود، ادامه می دهد: قوانین مزاحم در حوزه تولید باید احصاء و حذف شود، این موضوع به صورت قانون مطرح شد اما بازخوردی نداشت.

وی با بیان اینکه دیگر وقت تولید بیهوده نیست کفت: اصرار بر تولید بیهوده ما را دچار مشکل می کند. دانه درشت های معوقات بانکی در استان داریم که باید به فکر آنها باشیم، پول های میلیاردی گرفتند اما شغل ایجاد نکردند، این موارد باید شناسایی شوند.

بهرامی افزود: احیای کردن صنعت دام و طیور کار سختی است در حالیکه استان گلستان رتبه دوم کشور را در این صنعت دارد.

کد خبر 2870370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha