به گزارش خبرنگار مهر، داود محمدی صبح پنجشنبه در چلسه کمیته برنامه ریزی وتوسعه شهرستان قزوین که در فرمانداری برگزار شد اظهارداشت: از بودجه 230 هزار میلیارد تومانی کشور حدود 200 میلیارد تومان جاری و 30 هزار میلیارد تومان طرح تملک دارایی است که معمولا 75 هزار میلیارد تومان از فروش نفت تامین می شود که در شرایط کنونی با کاهش قیمت نفت معلوم نیست همه آن محقق شود.
نماینده مردم قزوین، البرز وآبیک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در سال گذشته 71 هزار میلیارد تومان مالیات پیش بینی شد که 64 هزار میلیارد تومان آن محقق شد و امسال با مانده قبلی قرار است 81 هزار میلیارد تومان مالیات دریافت شود که نحقق آن در هاله ای از ابهام است.
وی بیان کرد: همچنین 11 هزار میلیارد تومان از محل فروش سهام پیش بینی شده که دو درصد آن محقق شد و اگر امسال هم روند اینگونه باشد بودجه عمرانی عملیاتی نخواهد شد.
محمدی تصریح کرد: مجلس برای این کار یک مصوبه را از تصویب گذراند که بودجه عمرانی از 30 هزار میلیارد تومان کمتر نباشد اما مدیران در شرایط فعلی در تنگنای مالی هستند و باید الزاماتی را رعایت کند تا دچار مشکل نشوند.
رئیس مجمع نمایندگان استان یادآورشد: ریل گذاری و برنامه ریزی باید به سمتی باشد که بودجه بر اساس سند چشم انداز تعریف و الزامات بودجه نیزرعایت شود.
اجرای طرح های مهم اولویت بندی شود
محمدی یادآورشد: در تقسیم اعتبارات باید اولویت بندی کنید و پس از نیازسنجی پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی بالایی دارد و می تواند امسال تکمیل شود در فهرست دریافت اعتبار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: با صرفه جویی در هزینه ها باید منابع محدود مالی مدیریت شود و با نظارت منطقی کاری کنیم که اجرای طرح ها با اعتبار کم دچار مشکل و توقف نشود.
محمدی تصریح کرد: مدیران لازم است قانون برنامه پنجم را مطالعه کرده و از ظرفیت های موجود آن استفاده کنند برای نمونه سالن های ورزشی نیمه تمام در شهرها و زمینهایی در روستا داریم که می تواند با سرعت بیشتری تکمیل شده و در ورزش استفاده شود.
نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی افزود: تلاش می کنیم امسال با رایزنی با وزرا و جلسه با رئیس جمهور اعتباراتی برای استان بگیریم اما متاسفانه پایه بودجه استان ضعیف است و ما را با مشکلات جدی روبرو کرده است.
وی اضافه کرد: ازمسئولان کشوری و دکتر نوبخت درخواست کرده ایم دیدگاه کارشناسی ما را بشنوند و سپس تدبیر کنند تا بتوانیم جایگاه خود را در بودجه بندی بدست آوریم.
محمدی یادآورشد: در سال 84 میزان اعتبارت استان از 75 میلیارد تومان به 125 میلیارد تومان در سال 91 رسید و در گام بعدی به 171 و سپس 225 و امسال به 270 میلیارد تومان افزایش یافت که هر چند روند رو به رشدی بوده اما همچنان در رده های آخر جدول بودجه کشور هستیم.
نماینده مردم قزوین اظهارداشت: تلاش می کنیم قبل از تدوین بودجه سال آینده ودر سفر رئیس جمهور به استان بتوانیم شاخص های بودجه ای استان را تغییر دهیم تا وضعیت بهتر شود.
نتایج مذاکرات هسته ای در نقطه مطلوبی است
محمدی در ادامه گفت: خوشبختانه مذاکرات هسته ای به نقطه مطلوبی رسیده و امیدواریم با گشایش در امور بتوانیم به نیازها پاسخ داده و شرمنده مردم نباشیم.
نظر شما