احد وظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: الگوی جوی حاکم تا روز دوشنبه بیانگر تقویت و رشد ابرهای جوششی طی ساعات بعد ازظهر و وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید محلی است که احتمال رخداد سیلابهای ناگهانی یا آبگرفتگی محلی امشب برای مناطق کوهستانی غرب استانهای آذربایجان غربی و کردستان، جنوب کرمان و شمال و شرق استان هرمزگان، روز یکشنبه در مناطق کوهستانی جنوب کرمان و شرق و شمال استان هرمزگان و روز دوشنبه برای جنوب استان کرمان و استان هرمزگان پیش بینی شده است که مناطق کوهستانی شمال و غرب این استان ها از پتانسیل بیشتری برخوردار هستند.
به گفته وی، با توجه به پیش بینی وقوع سیلاب در ساعات بعد ازظهر روزهای شنبه تا دوشنبه که پس از رشد ابرهای جوششی رخ میدهد، توصیه میشود برای کاهش خسارات احتمالی، اقداماتی چون احتیاط لازم در تردد در مناطق مستعد جادههای کوهستانی، خودداری از اسکان و توقف طولانی در بستر رودخانههای فصلی یا حاشیه رودخانهها و احتیاط لازم برای جلوگیری از مخاطرات در مناطق با احتمال رعد و برق و وزش تندباد شدید در نظر گرفته شود.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: همچنین براساس گزارش سازمان هواشناسی، امروز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب به سبب رشد ابرهای جوششی، رگبار و رعد و برق و وزش باد محلی درشمال غرب و غرب کشور و همچنین هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان رخ می دهد. این شرایط روزهای یکشنبه و دوشنبه برای هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان نیز پیشبینی میشود.
وظیفه اظهار داشت: طی این سه روز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در برخی نقاط استان هرمزگان و جنوب کرمان به سبب رگبار شدید باران آب گرفتگی معابر عمومی و وقوع سیل دور از انتظار نیست.
وی افزود: طی روزهای شنبه تا دوشنبه در شمال استان سیستان و بلوچستان، بویژه در منطقه زابل نیز وزش باد شدید در برخی ساعات همراه با گرد و خاک پیشبینی میشود و طی این روزها سواحل شرقی دریای عمان مواج خواهد بود.
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تأکید کرد: هوای گرم همچنان طی روزهای آینده بویژه در نیمه غربی کشور حاکم خواهد بود.
وظیفه یادآور شد: فردا آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد و رشد ابر درارتفاعات است. بیشینه و کمینه دمای پایتخت ۳۸ و ۲۵ درجه سانتیگراد بالای صفر پیشبینی شده است.
نظر شما