۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۴۳

فرماندار خلخال با مهر مطرح کرد:

رشد جمعیت در خلخال به منفی شش دهم درصد رسید

رشد جمعیت در خلخال به منفی شش دهم درصد رسید

خلخال- فرماندار خلخال گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد رشد جمعیت در شهرستان خلخال به منفی شش دهم درصد رسیده است.

علی نظری در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: رشد جمعیت در شهرستان خلخال نه تنها مثبت نیست، بلکه طی سال های اخیر منفی شده و متاسفانه وضعیت مطلوبی را در این خصوص شاهد نیستیم.

فرماندار خلخال افزود: با وجود اینکه برای ۳۱۰ هزار شناسنامه صادر شده هم اکنون جمعیت خلخال به ۹۲ هزار نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه روستاها در این شهرستان روز به روز تخلیه می شوند، اضافه کرد: مقایسه این دو رقم نشان می دهد رقم قابل توجهی از جمعیت شهرستان مهاجرت کرده اند و این یک فاجعه است.

فرماندار خلخال به ضرورت فعال سازی پتانسیل های اقتصادی در شهرستان تاکید کرد و بیان داشت: متاسفانه فعال نشدن بخش صنعت یکی از زمینه های فقر اقتصادی در این شهرستان است.

نظری متذکر شد: علاوه بر این وابسته بودن درآمد اغلب جمعیت شهرستان به کشاورزی معیشتی و نه صنعتی موجب ایجاد مشکلاتی از جمله مهاجرت شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه صنعت  در این استان سرمایه گذاری ها مطلوب نیست، ادامه داد: یک ریال سرمایه گذاری دولت در خلخال انجام نشده و این در حالی است که سازمان های توسعه محور باید به فکر سرمایه گذاری در این مناطق باشند.

فرماندار خلخال یادآور شد: در بخش آب نیز ذخیره منابع آبی برای بخش کشاورزی و صنعت تعریف نشده و همین معضل موجب شده است طرح های سرمایه گذاری به فرجام نرسد.

نظری خواستار توجه به محرومیت زدایی این شهرستان شد و عنوان کرد: مهاجرت های گسترده ضرورت ورود جدی به حل معضلات شهرستان را می طلبد.

کد خبر 2872957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • با کاشان و رفسنجان ونیشابور مقایسه کنید ، ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
      0 0
      با کاشان و رفسنجان ونیشابور مقایسه کنید ،دلیلش مشخصه
    • علی ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۷
      0 0
      یکی از مشکلات اساسی کشورمون جمعیت زیادشه.اگه جمعیت ایران40میلیون بود خیلی بهتر میشد.جمعیت زیاد باعث افزایش بیکاری،فقر،تورم،رکود اقتصادی،از بین رفتن منابع طبیعی و در نهایت نابسامانی را در پی خواهد داشت.