۱۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۰۰

محمود خسروی وفا:

سرنوشت ساختمان گاندی غم‌انگیز است/المپیکی شدن نعمتی ارزش طلا دارد

سرنوشت ساختمان گاندی غم‌انگیز است/المپیکی شدن نعمتی ارزش طلا دارد

رئیس کمیته ملی پارالمپیک سرنوشت ساختمان کمیته ملی المپیک در خیابان گاندی را غم‌انگیز خواند و گفت ظرف روزهای آتی در این خصوص نشستی برگزار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود خسروی وفا در نشست خبری جشنواره مهر رضوی به تشریح این رقابتها که از ۲۱ تا ۲۵ مردادماه در مشهد برگزار خواهد شد، پرداخت و گفت: این جشنواره با هدف کشف استعداد افراد دارای معلولیت برگزار می‌شود و دو هزار نفر در آن شرکت خواهند داشت. برگزاری اینگونه جشنواره‌ها به قرار گرفتن ورزشکاران ما در مسابقات کمک می کند. اردو به لحاظ کمی باعث رشد یک ورزشکار می‎شود اما ورزشکاران به لحاظ کیفی نیاز دارند که مسابقه دهند که این امر با برگزاری اینگونه مسابقات میسر می‌شود. جشنواره مهر رضوی در ۱۵ رشته برای مردان و ۱۰ رشته برای بانوان برگزار می شود. این مسابقات به پشتوانه سازی رویدادهای آینده از جمله پارالمپیک ۲۰۲۰ کمک می‌کند.

 

 افشارزاده به تازگی اظهار نظری داشته مبنی بر اینکه فروش ساختمان المپیک در خیایان گاندی روندی قانونی داشته است. وی در پاسخ به سوال خبرنگاری در این خصوص گفت: اکنون در آستانه برگزاری جشنواره مهر رضوی هستیم و بهتر است که به این مساله نپردازم. من به زودی جلسه مناظره‎ای خواهم گذاشت تا کسانی که مدافع این موضوع هستند در هر جایی که بخواهند حضور پیدا کنم و با آنها مناظره کنم. آقای افشارزاده دوست صمیمی بنده هستند اما بدانید هیچکس به اندازه من اشراف بر این موضوع ندارد. اگر آنها در این مناظره مرا قانع کردند، حتما عذرخواهی خواهم کرد.

رئیس کمیته ملی پارالمپیک افزود: شک نکنید جعل امضا صورت گرفته است. دردناک‎تر از فروش و جعل امضا، سرنوشتی است که بر سر پول آن امده است. در خصوص جعل امضا شبکه خبر و برنامه ۲۰:۳۰ گزارشی را پحش کردند. حتی در این خصوص یک فیلم مستند در حال تولید است. مگر می شود در مورد چیزی که قانونی است، فیلم مستند بسازند؟ در این خصوص مستنداتی وجود دارد که جای شکی باقی نمی گذارد.

وی در مورد حضور زهرا نعمتی و ابراهیم رنجبر در تیم تیراندازی با کمان افراد سالم اظهار کرد: برای ما افتخار بزرگی است که این ورزشکاران بتوانند در رقابتهای تیراندازی افراد سالم سهمیه بگیرند و کسب سهمیه المپیک کمتر از مدال پارالمپیک نیست. اما طبیعتا کار کردن با آن تیم به معنای تداخل در حضور در تیم معلولان است و چه بسا در نهایت این عزیزان هر دو سهمیه را هم از دست بدهند. اما قدر مسلم موفقیت آنها برای ما افتخار بزرگی به حساب می‎آید.

خسروی وفا در ارتباط با شیطنت انگلیسی‎ها در خصوص صادر نکردن ویزا برای تیم فوتبال هفت نفره، گفت: ما برای حضور در این رقابتها هیچ اشتباهی مرتکب نشدیم و برای پیگیری مراحل قانونی صدور ویزا به موقع در آنکارا حضور یافتیم اما در این خصوص کم‎کاری شد که ما شکایت خود را به صورت مکتوب اعلام کرده‎ایم. در حال حاضر در تلاشیم تا دست کم پول بلوکه شده‎مان که برای این رقابتها واریز کرده‎ایم را پس بگیریم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تیم فوتبال هفت نفره دیگر شانسی برای حضور در ریو ۲۰۱۶ ندارد مگر اینکه تیمی انصراف دهد و ایران جایگزین این تیم در آن بازی‎ها شود.

«آیا توافق  ۱+۵ و آزاد شدن پول های بلوکه شده ایران کمکی به وضعیت کمیته ملی پارالمپیک می کند؟» خسروی وفا در این خصوص گفت: در پاسخ به این سوال باید بگویم به طور کل با این توافق وضعیت اقتصادی ایران به طور کلی بهبود پیدا می کند و ما هم از این قضیه مستثنی نیستیم اما به طور خاص مطالبه‎ای نداریم. سود این پیروزی در درجه نخست به ملت ایران برمی‎گردد و ما خوشحالیم.

وی در ادامه افزود: کمیته ملی پارالمپیک در حال حاضر فرزند کمیته ملی المپیک است که امیدواریم مستقل شویم که این امر در نهایت به رشد و توسعه این بخش از ورزش کشور منجر می شود. 

رئیس کمیته ملی پارالمپیک در پایان در خصوص بودجه این کمیته گفت: بودجه کمیته ملی پارالمپیک ۹ میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون تومان است که البته نسبت به حجم اردوها و ورزشکاران پارالمپیکی، کم است با این حال با وجود همه مشکلات اردوهای خود را برگزار می‎کنیم. ما تا هفته آینده دو میلیارد تومان دیگر هم دریافت می کنیم که ۶۰ درصد بدهی های ما را جبران می کند.

کد خبر 2873840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha