به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی روزبه در جلسه کارگروه خوشنویسی استان که ظهر دوشنبه با حضور تعدادی از هنرمندان خوشنویس و مسئولان استان در استانداری برگزار شد، اظهارداشت: روند موجود شهرسازی منجر به نابودی هویت فرهنگی و تاریخی قزوین خواهد شد از این رو باید شاخصهای اساسی هویت فرهنگی قزوین که خوشنویسی یکی از مهم ترین آنهاست حفظ و احیا شود.
وی افزود: لازم است گام های اساسی در مسیر توسعه و ترویج خط و خوشنویسی در استان برداشته شود و در این مسیر هیچ سازمان، انجمن و شخصی نباید از راه اندازی این کارگروه احساس ناراحتی کند و تقابل داشته باشد از این رو اعضای انجمن خوشنویسی و فعالان این عرصه باید نسبت به کارگروه تخصصی احساس تعلق خاطر داشته باشند و دغدغه های آنها را اهمیت دهند و دغدغه خود بدانند.
روزبه در تشریح وظایف کارگروه های خوشنویسی استان اظهار داشت: باید ساز و کاری طراحی شود تا کودکان و نوجوانان با استعداد در زمینه های هنری به ویژه خوشنویسی شناسایی و روی آنها سرمایه گذاری شود و برای این کار نیز باید از مقطع ابتدایی شروع و در مقاطع بالاتر کار را پیگیری کنیم.
وی افزود: در زمینه کتیبه ها و کاشی کاری های مندرج به خوشنویسی باید به گونه ای زیبا و ظریف عمل کرد که متناسب با آوازه و شهرت قزوین، افراد برای انتخاب کتیبه های هنری خوشنویسی به پایتخت خوشنویسی ایران یعنی قزوین مراجعه کنند.
استاندار بیان کرد: در رابطه با ابعاد بین المللی خوشنویسی نیز باید توجه داشت که حدود یک میلیارد و چند صد میلیون مسلمان در دنیا براساس تعالیم مندرج در قرآن، زندگی می کنند لذا لازم است برای این جمعیت هدف برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
وی گفت: بطور کلی در حوزه فرهنگی بویژه خط و خوشنویسی، رسالتهایی را بر دوش داریم که باید در راستای صیانت از آنها کوشش کنیم که در این بین از اعضای کارگروه انتظار داریم با برنامه ریزی برای دستیابی به چنین جایگاهی تلاش کنند.
روزبه یادآورشد: مدیریت ارشد استان با همه توان خود از ترویج و اشاعه هنر خوشنویسی در استان و برنامه های آن حمایت می کند و بر همین اساس در جلسه آتی کارگروه باید فرصت حضور و مشارکت همه هنرمندان خوشنویس استان فراهم شود تا کارگروه با انتخاب نمایندگانی بمثابه چتری برای حمایت همه خوشنویسان استان باشد و بتواند نام و آوازه قزوین را در عرصه خوشنویسی بیش از پیش گسترش دهد.
نظر شما