به گزارش خبرنگار مهر، حسین آذین ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اسلام تاکید بر خلق مال و ثروت دارد و آن را ستون فقرات جامعه اسلامی تلقی میکند، البته این خلق ثروت از راه مثبت باید باشد.
وی افزود: همانگونه که اقتصاد سیاسی، فکری و معنوی اهمیت دارد، استقلال اقتصادی نیز مهم است در رفسنجان از زمان نمایندگی بنده با هماهنگی مسئولان وقت امام جمعه و همه مسئولان فعلی دنبال انجام وظیفه بودیم تا مسیری را ریلگذاری کنیم که رفسنجان به دوران توسعه خود برگردد و از این وضعیت خارج شود.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس عنوان کرد: در ۱۰ سال گذشته ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در رفسنجان انجام شده که فاجعه بار است اما امروز با تعامل و وحدتی که بین مسئولان وجود دارد بیش از هزار و ۵۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در حال انجام است.
آذین تصریح کرد: بین ۱۴ تا ۱۵هزار نفر بیکار در رفسنجان وجود دارد و سالانه باید حدود سه هزار شغل ایجاد کنیم که اگر مردم در صحنه باشند، با تدبیر و برنامهریزی میتوانیم به آن دست یابیم.
وی افزود: شکوفا شدن مال به منزله تزریق خون در جامعه است و جامعهای که به لحاظ مالی ضعیف باشد، مورد تعرض قرار میگیرد.
آذین در تشریح موانع سرمایه گذاری، گفت: موانع سرمایهگذاری در استان و کشور به مسئولان اجرایی و طولانی بودن پروسه گرفتن مجوزها و نبود ارتباط منطقی بین سرمایه گذار و مدیران ارشد در پایتخت و وزارتخانه ها بر میگردد.
این مسئول با اشاره به اینکه این پروسه با ستاد مثلث توسعه تسهیل و تسریع شده، افزود: اما هنوز دچار مشکلاتی هستیم، برخورد با سرمایهگذار با نگاه علاج جویانه باید باشد، هنر یک مسئول این است که بتواند یک راهکار پیدا کند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس اضافه کرد: ما دنبال پیدا کردن علاجی برای رفع مشکلات بودیم، قانونهای مزاحم با تعامل مجلس و دولت جلساتی برگزار کردند و این قوانین شناسایی شد و مجلس آمادگی دارد که هر قانون مزاحمی که دولت تشخیص دهد به مجلس برساند و حل و اصلاح شود.
به گفته آذین با رئیس جمهور و وزرا برای شناسایی قوانین مزاحم بحث شده و استاندار نیز قوانین مزاحم را شناسایی کرده است.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس تاکید کرد: باید دربها به روی سرمایهگذار باز باشد و دولت باید دستش را از اقتصاد خارج کرده و به عنوان هدایت کننده و ناظر عمل کند تا اینگونه اقتصاد مقاومتی به واقع تحقق یابد.
وی یادآور شد: سال گذشته هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از فروش پسته عاید کشاورزان شده که بخش عظیم آن میتواند در سرمایهگذاری شهرستان دخیل باشد تا هیچ مشکلی نداشته باشیم.
نظر شما