به گزارش خبرگزاری مهر، محمد افشارمنش با بیان اینکه ۴ میلیون دستگاه کارتخوان با هزینه هر کدام ۱۵۰ دلار در کشور فعال است، گفت: بنابراین هزینه ارزی این دستگاه ها معادل ۶۰۰ میلیون دلار است که با تعمیر و نگهداری آنها می توان صرفه جویی حدود ۱۲۰ میلیون دلاری داشت.
وی با بیان اینکه سالانه ۲۰ درصد از دستگاه های کارتخوان نیاز به تعمیر و نگهداری دارند، ادامه داد: بنابراین ۱۲۰ میلیون دلار برای جایگزینی پوزها نیاز است که در صورت نگهداری و تعمیر این دستگاه ها این رقم به ۱۶ میلیون دلار کاهش می یابد.
افشارمنش در مورد ضرورت نگهداری و تعمیر POS گفت: با توجه به وجود حدود چهار میلیون پایانه فروش در کشور و عدم ساخت این دستگاه ها در داخل، میتوان با تعمیر دستگاهها مانع از خروج ارز از کشور شد.
وی عدم استفاده صحیح را رایجترین دلیل خرابی پایانههای فروش عنوان کرد و اظهار داشت: در بسیاری از موارد شکستگی و ریخته شدن آب روی دستگاه عامل خرابی POS است و در برخی موارد دیگر نیز پذیرنده کابل برق و تلفن را به اشتباه وارد میکند که موجب سوختگی دستگاه میشود.
این فعال در حوزه خدمات پرداخت الکترونیک بانکی با اشاره به فعالیت شبکه الکترونیکی پرداخت کارت گفت: در این شبکه استانداردی برای تعمیر دستگاه های کارتخوان تعریف نشده است و این امر به شدت خطرناک است وباعث می شود تا صنعت پی اس پی با چالش مواجه شود بنابراین خواستار ایجاد یک مرکز نظارتی هستیم.
مدیر مستقل واحد تعمیر و نگهداری شرکت کارت اعتباری ایران کیش با اشاره به اینکه واحد تجاری مستقل (SBU) توانایی تعمیر تخصصی سختافزاری اکثر برندهای پایانه های فروش موجود در بازار ایران را دارد، یادآور شد: ظرفیت این واحد برای تعمیرات در سال ۹۴ یکصد و ۲۰ هزار دستگاه تخمین زده می شود که این تعداد قابلیت افزایش تا ۳۰۰ هزار دستگاه را نیز دارد.
نظر شما