به گزارش خبرگزاری مهر، حمید کلانتری به لزوم توجه بیشتر به حوزه تعاونیهای زنان اشاره و پیشنهاداتی در خصوص تسهیل شرایط اخذ تسهیلات و تضمینهای اعتباری مورد نیاز، تخصیص درصدی از اعتبارات بانک به تعاونیهای زنان و ایجاد طرحها یا بستههای حمایتی خاص تعاونیهای زنان ارائه کرد.
وی ابراز امیدواری کرد شیوه نامه نحوه سپرده گذاری و تهیه بسته های حمایتی خاص تعاونیهای زنان تهیه و تدوین شود. همچنین با نامگذاری بسته های حمایتی یا طرحهای پیشنهادی، فرهنگ سازی جهت ترغیب تعاونیهای زنان به مشارکت و سپرده گذاری صورت پذیرد.
تفاهمنامه همکاریهای مشترک تشکیل، توسعه و توانمندسازی شرکتهای تعاونی زنان با حضور معاون تعاون وزیر کار، مدیرعامل بانک تعاون و مدیرعامل صندوق ضمانت تعاون امضا شد.
در این تفاهم نامه آمده است: در راستای تقویت و توسعه فعالیت شرکتهای تعاونی زنان و بهره گیری از ظرفیتها و توانمندیهای بالقوه آنان در جهت رشد و توسعه اقتصادی کشور و ترغیب گروههای هدف زنان و دختران جوان تحصیلکرده جویای کار جهت اجرای طرحهای تولیدی و خدماتی و دانش بنیان در قالب تشکلهای تعاونی و تحقق اهداف، همکاریهای مشترکی داشته و از طریق تشکیل کارگروه، نسبت به تدوین دستورالعملهای اجرایی تامین مالی و تضمین اعتباری مورد نیاز شرکتهای تعاونی زنان در قالب تهیه طرح یا بسته های اجرایی حمایتی و توانمندسازی اقدام شود.
همچنین توزیع عادلانه فرصتها، منابع و امکانات با توسعه مشارکت اقتصادی زنان در جامعه با رویکرد تعاونی، بهره گیری از ظرفیت، استعداد و توانمندیهای زنان در رشد و توسعه اقتصادی کشور، حمایت از خوشه سازی، توسعه صادرات و توسعه فعالیت بخش تعاون با استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای زنان، تسهیل و تسریع در تخصیص اعتبارات و حمایتهای مورد نیاز اجرای طرحهای شرکتهای تعاونی زنان، حمایت از تداوم و استمرار فعالیت تعاونیهای زنان و تقویت و توانمندسازی آن، حمایت از توسعه فعالیت تعاونیهای زنان در قالب شبکه ها و زنجیره های تولیدی و مشاغل پشتیبان از جمله دیگر مفاد این تفاهم نامه همکاری است.
نظر شما