به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علائیان - مدیرعامل صندوق قرضالحسنه مرکز خدمات حوزههای علمیه در این مراسم که روز چهارشنبه در مرکز خدمات حوزههای علمیه برگزار شد، به تشریح نحوه اجرای این پروژه پرداخت و گفت: عملیات اجرای خدمات کارت از سال ۹۰ با صدور نخستین کارت تجاری آغاز شد. در اسفند همان سال ۶۴ فقره کارت برای مدیران صادر شده و سپس این تعداد به ۴۵۰ فقره افزایش یافت.
به گفته وی، این طرح در آبان ۹۲ در کاشان به صورت پایلوت اجرا شده و طلاب این شهر به چرخه خدمات کارت پیوستند و در سال ۹۳ استانهای مرکزی و همدان به این طرح اضافه شدند.
عبدالناصر همتی مدیر عامل بانک ملی ایران نیز در این مراسم با بیان برخی طرحهای این بانک برای ارتباط بیشتر با گروههای مختلف مردم، تصریح کرد: بانک ملی ایران کاملاً در خدمت مرکز خدمات حوزههای علمیه خواهد بود تا طبق تفاهم نامه انجام شده به خدمات رسانی خود ادامه دهد.
استفاده از بستر دولت الکترونیک برای خدماترسانی به طلاب
حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی – رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه سخنران دیگر این مراسم بود که تسریع، تسهیل و تعمیم خدماترسانی به طلاب را از مهمترین سیاستهای این مرکز برشمرد.
وی استفاده از فناوریهای جدید را در راستای همین سیاستها بیان کرد و گفت: طرح خدمات کارت که با همکاری بانک ملی ایران اجرا شده علاوه بر توجه به تاکید مقام معظم رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی، فرصتی را فراهم میکند که مرکز خدمات بر بستر دولت الکترونیک فعالیت داشته باشد.
رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه با اشاره به آغاز این طرح از سال ۹۰ اظهار کرد: طرح خدمت کارت، کار ارزشمند و بینظیری است که برای استفاده بهتر از ظرفیتهای بانکی کشور، تسهیل در امور و روان سازی کارها اجرا شده است.
لزوم تسریع در خدمترسانی به طلاب
آیتالله مرتضی مقتدایی - دبیر شورای عالی حوزههای علمیه کشور نیز در این مراسم از دست اندرکاران اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: تهیه خدمات کارت طرح بسیار خوبی است که ارائه خدمات به طلاب را تسهیل و روان میکند.
قائم مقام جامعه مدرسین به مسئولان مرکز خدمات و بانک ملی ایران پیشنهاد کرد که این طرح را برای مراجع تقلید تبیین کنند تا شهریههای طلاب به این کارت واریز شود.
وی گفت: طلاب سربازان امام زمان(عج) هستند و خوشحالی آنها باعث خرسندی امام زمان(عج) میشود.
نظر شما