به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه کارشناسان امور قرآنی ادارات و کانون های قرآنی استان سمنان که در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان در شاهرود برگزار شد ضمن تاکید بر اهمیت گسترش فرهنگ دینی به ویژه آموزه های قرآنی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مردمی افزود: ارتباط با فعالان و موسسات و چهره های قرآنی باید در دستور کار کارشناسان قرار گیرد.
به گفته وی، احیاء مکتب خانه های قدیمی یا تشکیل خانه های قرآن شهری، توجه به محلات شهری و روستایی، نشست با دهیاران به صورت هفتگی و ارتباط مستقیم با آنان، ارتباط با محیط های کارگری خصوصا در سمنان و گرمسار، چاپ قرآن با کمک خیران، تبلیغ و اطلاع رسانی می تواند زمینه ساز برداشتن گام های شایسته ای در معرفی قرآن و آموزه های آن در جامعه باشد.
ارتقای معرفت قرآنی در فرد و جامعه نیازمند انس همیشگی با قرآن
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به ابلاغ پرداخت دو مرحله ای اعتبارات قرآنی طرح های آموزشی خاطرنشان کرد: در استان سمنان ۵۶ روستای بالای ۲۰۰ خانوار وجود دارد و وظیفه کارشناسان را در ارتباط با مدارس و معلمان تربیتی که می تواند نتیجه موثر در تربیت دینی فرزندان داشته باشد سنگین تر می کند.
شکری ضمن تاکید بر این مطلب که یکی از شرایط باز یافتن خود، شناختن و باز یافتن علت و خالق است، عنوان کرد: محال است که انسان بتواند خود را جدا از علت و آفریننده خود به درستی درک کند و بشناسد.
وی با یادآوری این مطلب که نقش و اهمیت قرآن در زندگی باید پررنگ شود، تصریح کرد: ارتقای معرفت قرآنی در فرد و جامعه نیازمند انس همیشگی با قرآن است.
شکری ضمن تاکید بر این مطلب که زندگی حقیقی و حیات طیبه در پرتو عمل به دستورها و رهنمودهای قرآن شکل می گیرد، اظهار داشت: رسالت دين و قرآن شكوفايي متوازن، متعادل و هماهنگ انسان است و رسالت کارشناسان علوم قرآن تعریف جایگاه انسان در کل جهان هستی و تنظیم رابطه انسان با خود، خدا و جامعه است.
نظر شما