به گزارش خبرنگارمهر، حسن آقایوسفی ظهر پنجشنبه در افتتاح دومین دوره طرح یاوران ولایت ویژه دختران که با عنوان «شهید جهاد مغنیه» در دانشکده فنی شهید مفتح برگزار شد به بیان مباحثی در حوزه مدیریت زمان پرداخت و افزود: زمان از جمله نعمت های گرانبهایی است که بهره مندی صحیح از آن نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.
وی با بیان اینکه زمان بزرگترين سرمايه برای هر انسان است، اظهارداشت: وقت زود گذر است و اگر بگذرد هرگز بر نمی گردد و هیچ چیز جای آن را نمی تواند بگیرد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با تاکید براینکه وقت نفیس ترین و گرانبهاترین چیزی است که انسان دارد، عنوان کرد: انسان ها با استفاده درست از زمان می توانند در همه عرصه ها بيش بروند و به عالی ترين درجات مادی و معنوی برسند.
یوسفی در ادامه با بیان اینکه مديريت زمان یک عنوان مهارتی است که به افراد کمک میکند تا تمام کارهای خود را سروقت و به موقع انجام دهند، بیان کرد: افراد باید سعی کنند هيچ گاه دچار کمبود زمان نشوند که این کارخيلی هم ساده نيست.
وی به قانون ۱۱ گانه مدیریت زمان اشاره کرد و گفت: در گام نخست باید باور داشته باشيم که مديريت زمان يک افسانه است و در این زمینه ذهنیت و نگاه خیلی مهم است و باید برای مدیریت زمان هدف داشته باشیم و برنامه های مدیریت زمان را اجرایی کنیم.
یوسفی ادامه داد: برای مدیریت زمان به دنبال مکان هایی بگرديد که زمان را تلف میکنيد و درهمین راستا برای تلاشهايتان و مديريت زمان هدف تعیین کنید.
وی با تاکید براینکه باید برنامههای مديريت زمان را اجرايی و گسترده کرد، اظهارداشت: در این زمینه باید از ابزارهای مديريت زمان استفاده و برنامه ریزی های مدیریت زمان را بی رحمانه اولويت بندی کنيد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه در گام هفتم مدیریت زمان باید محول کردن کارها به ديگران را ياد بگيريم، عنوان کرد: درگام هشتم نیز باید يک برنامه روزمره تنظيم و در گام نهم عادت کنیم زمان های محدودی را برای انجام کارهایی همچون تفریح و عبادت قرار دهیم چرا که گاهی تفریح و عبادت بخشی از زندگی است.
یوسفی با بیان اینکه در گام دهم مدیریت زمان باید مطمئن شویم که همه چيز مرتب و منظم است، یادآورشد: گام یازدهم مدیریت زمان به این موضوع تاکید دارد که وقت را طوری تنظيم کنيم که اسير انتظار نشويم.
وی با اشاره به اینکه افراد باید مهارت های برنامه ریزی، سازماندهی و اجرا و کنترل را به درستی فرابگیرند، گفت: یکی از راه های ایجاد دقت در مدیریت زمان تنظیم زمان خواب و بیداری است که متاسفانه سبک زندگی در خواب عوض شده و سحر خیز بودن را فراموش کرده ایم.
یوسفی با تاکید بر اینکه باید کنترل بیشتری روی زمان تفریح و به تاخیرانداختن کارهای کم اهیت داشته باشیم، افزود: افراد باید برخی کارها را به طور همزمان انجام دهند چرا که توانایی انسان ها بسیار بالاست و می توانند از پس چنین کارهایی برآید.
وی در پایان بر زنده کردن وقت های مرده نیز تاکید کرد و اظهارداشت: مطالعه در اتوبوس و تاکسی از راه های زنده کردن وقت های مرده است.
نظر شما