به گزارش خبرنگار مهر، جعفر همتی، بعداز ظهر شنبه در شورای هماهنگی امور ایثارگران استان کرمانشاه که با حضور مشاوران پنج استان ایلام، همدان، مرکزی، خوزستان و لرستان برگزار شد، گفت: اگر در سال های دفاع مقدس شاهد حضور رزمندگانی از سایر استان ها در جبهه ها بودیم، در استان کرمانشاه، تمام مردم علاوه بر کسانی که در خط مقدم جبهه حضور داشتند، خود نیز در بیغوله ها و غارهای اطراف فرزندان خود را حمایت و پشتیبانی می کردند.
وی افزود: کرمانشاه ۹ هزار و ۸۰۰ شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم این نظام کرده است و از این نظر در جایگاه هفتم کشور قرار دارد.
مشاور عالی استاندار کرمانشاه، هم چنین کرمانشاه در دوران دفاع مقدس۲۰ هزار جانباز را تقدیم نظام کرده و رتبه هفتم کشور را دارد.
همتی از وجود یک هزار و ۷۵۰ آزاده نیز در استان کرمانشاه خبرداد و گفت: استان کرمانشاه از این نظر نیز رتبه دهم کشور را داراست و این باعث افتخار مردم استان کرمانشاه است که از نظر ایثارگری و جانبازی در جایگاه های والایی قرار دارد.
وی با بیان اینکه اکثر مدیرانی که با امور جانبازان و ایثارگران در استان سر و کار دارند اغلب از خانواده معظم شهدا، آزادگان و یا رزمندگان هستند گفت: برای رسیدگی به امور ایثارگران مشکل داریم اما بخشنامههای استانی با پیگیری مجدانه استاندار کرمانشاه و نماینده ولیفقیه در استان بررسی شده و اشکالات آن برطرف میشود.
مشاورعالی استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه در استان کرمانشاه در این زمینه هماهنگی کاملی وجود دارد گفت: در این راستا با تشکیل شورای مشاوران استاندار اقدامات خوبی در استان صورت گرفته است.
همتی از استخدام، ۵۷۵ نفر از فرزندان ایثارگران در دولت یازدهم خبرداد و گفت: این افراد سه سال در انتظار مجوز مانده بودند که با روی کار آمدن دولت یازدهم استخدام شدند.
وی، از تقدیم ۹۷۰ زن شهیده نیز در دوران دفاع مقدس در استان کرمانشاه خبرداد و گفت: از این نظر استان کرمانشاه در جایگاه دوم کشوری قرار دارد.
مشاور عالی استاندار کرمانشاه با تاکید بر یکسان سازی سوابق ایثارگری برای ایثارگران در دستگاه های استان گفت: برای مثال درصد جانبازی برای فردی در سپاه ۶۰ درصد و در بنیاد شهید ۲۵ درصد تعیین شده که اینها باید یکسان شود.
وی هم چنین خواستار تحقق قانون فوق العاده ایثارگری از سوی دستگاه های استان شد.
نظر شما