به گزارش گروه دين و انديشه "مهر"، اين افراد با اشاره به اينكه جهان اسلام در شرايط كنوني در التهاب اهانت برخي رسانه هاي غربي به مقدسات خود به سر مي برد تأكيد كردند: نبايد ايران و اسلام را از طريق رسانه ها شناخت.
پروفسور رابرت هيلن براند از انگلستان گفت: بدون هنر ايراني نمي توان در مورد هنر اسلامي صحبت كرد و ايران مظهر هنر است.
وي افزود: اسلام در غرب بسيار بد فهم شده است.
پرفسور استانيسلاو ميخائلويچ از روسيه هم گفت: زبان فارسي نقشي كليدي در گسترش ارتباطات ايران و روسيه دارد و در اكثر نقاط اين كشور زبان فارسي آموزش داده مي شود.
علامه شيخ جعفر مهاجر از لبنان از اينكه ج.ا.ايران به ارتباطات علمي، فرهنگي ارزشي زياد مي دهد از مسئولان ايراني تشكر كرد و گفت: ارتباطات علمي و فرهنگي بهترين راه گسترش همكاري كشورها است.
جراد وباربرا محقق دانشگاه ناپل نيز در اين ديدار با اشاره به اينكه زبان و ادبيات فارسي در رم ، ناپل و حتي دورترين نقطه اين كشور تدريس مي شود و علاقمندان فراواني دارد گفت: شناخت ايران و اسلام نبايد از طريق رسانه ها صورت پذيرد.
حجت الاسلام والمسلمين محمود محمدي عراقي رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي نيز در اين ديدار ضمن خوشامدگويي به ميهمانان خارجي گفت: ما افتخار مي كنيم كه ميراث دار تمدني بزرگ هستيم كه با تمدن بزرگ اسلامي عجين شده است.
وي با اشاره به اينكه مهمترين پيام فرهنگ و عظمت اسلام دعوت انسانها به وحدت، يگانگي و اخلاق اسناني است افزود: ما به عنوان ايرانيان صاحب فرهنگ، تمدن و ادبيات چند هزار ساله با تمام وجود فرهنگ اسلامي را درك مي كنيم.
وي اظهار داشت: ايران و اسلام به عنوان دو فرهنگ و تمدن توانسته اند اين ميراث عظيم را به وجود آورند.
به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، محمدي عراقي با تأكيد بر اينكه بايد روح تفاهم را بين تمام اديان و نژادهاي مختلف به وجود آوربم تا جهان در صلح و آرامش به سر برد گفت: وظيفه انديشمندان و متفكران اين است كه با تمام مسائلي كه مخالف علم و فرهنگ و حقيقت هستند مبارزه كنند.
نظر شما