به گزارش خبرنگار مهر، مهدی موذن در جمع خبرنگاران با اشاره به تاثیر و اهمیت آموزش نیروی انسانی در حوزه صنعت ساختمان، گفت: حوزههای تحقیقاتی در مسکن و ساختمان باید بیش از گذشته فعال بوده و روشهای نوین ساختمانسازی، با شرایط آب و هوایی کشور هماهنگ باشد. در غیراین صورت، شاهد ساخت ساختمانهایی با عمر کوتاه، غیر استاندارد و به دنبال آن اتلاف سرمایههای ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه ساختمانسازی چرخهای است که با زنجیرههای متعدد و افراد مختلف انجام میشود، بنابراین باید همه عوامل دست به دست هم بدهند تا ساختمان ایمن، مقاوم و عمر مفید بالا داشته باشیم، افزود: در پانزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان که تاپایان روز چهارشنبه ۲۱ مرداد ادامه دارد، کارشناسان و مسئولان ساخت و ساز کشور حضور دارند که میتوان به ترویج آموزش و فرهنگ سازی در این حوزه پرداخت.
رئیس سازمان نظام کاردانی ساختمان با اشاره به اینکه در نمایشگاه عدم حضور دفتر مقررات ملی و وزارت راه و شهرسازی محسوس است، اظهار داشت: مهندس ترکان در نامه اخیر به وزیر علوم، وجود دانشگاههای متعدد و فارغالتحصیلی مهندسانی که سواد کافی ندارند را مورد انتقاد قرار داده، همچنین تعداد اندک کاردانهای فنی و برنامهریزی برای آموزش آنها به لحاظ کیفی و کمی را مطرح کرد، غافل از اینکه حضور کاردانهای حاضر در صحنه ساخت و ساز بسیار کاهش یافته و متاسفانه شاهد فرار آنها از مقطع کاردانی هستیم.
موذن با اشاره به حضور شرکتهای بزرگ خارجی در نمایشگاه امسال، گفت: امسال شرکتهای بزرگ بدون واسطه در نمایشگاه حضور دارند که این فرصت خوبی برای توسعه صنعت ساختمان است و میتواند نقش زیادی را در گسترش فناوریهای نوین ساختمانی داشته باشد.
نظر شما