به گزارش خبرنگار مهر، سیدمسعود عظیمی، ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت ۲۱ مردادماه، روز ملی صنایع کوچک اظهار داشت: از زمان تاسیس شهرکهای صنعتی در استان یزد تاکنون، بیش از ۹۴۲ واحد صنعتی کوچک به بهره برداری رسیده که بالغ بر ۲۲ هزار و ۱۴۰ نفر هم اکنون در این واحدها مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه شهرکهای صنعتی برای استقرار واحدهای صنعتی کوچک و متوسط شکل گرفته است، عنوان کرد: در استان یزد نیز این روند به خوبی در حال اجراست و مجوزها در حال حاضر یک روزه صادر میشود.
عظیمی خاطرنشان کرد: استقرار در شهرکهای صنعتی به نفع کارگاه ها و صنایع کوچک است زیرا همه امور دارای متولی خواهد بود و صاحبان صنایع می توانند به امر تولید مشغول باشند و توان و انرژی خود را در این زمینه صرف کنند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد ادامه داد: تلاش شده تا تسهیلاتی برای واحدهای صنعتی در نظر گرفته شود و در بسیاری از موارد، سرمایه گذارانی که در شهرکهای صنعتی استان یزد متقاضی زمین بوده اند، زودتر از زمان مقرر به ساخت واحد و بهره برداری از خطوط تولید خود پرداخته اند که برخی از این نمونه ها قابل تقدیر است.
وی یکی از موفق ترین افراد در این زمینه را یکی از بانوان یزدی معرفی کرد و افزود: این فرد ظرف مدت هفت ماه توانست یک واحد تولید ژله را در شهرک صنعتی یزد راه اندازی و برای چند نفر اشتغالزایی کند.
عظیمی با بیان اینکه برای این افراد به طور قطع تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته می شود، عنوان کرد: بر اساس قوانین موجود، شرکتهای شهرکهای صنعتی می توانند تا ۶۰ درصد مبلغ قرارداد را به افرادی که واحدهای آنها بالای دو هزار نفر اشتغال ایجاد می کند یا واحدهای صنعتی که بالای هزار مترمربع وسعت دارند را در صورتی که قبل از موعد مقرر اقدام به بهره برداری از واحدهای خود کرده و قوانین ساخت و ساز را نیز رعایت کنند، تخفیف دهد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در جانمایی و استقرار شهرک های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی، مباحث زیست محیطی به طور ویژه مدنظر قرار گرفته است، عنوان کرد: علاوه بر اخذ استعلام های لازم از شرکتها و دستگاه های خدمات رسان به شهرکهای صنعتی، استعلام های لازم از محیط زیست نیز دریافت می شود.
وی ادامه داد: طی دو سه سال اخیر، حتی یک واحد آلاینده نیز در شهرک صنعتی یزد مجوز دریافت نکرده و در شهرک صنعتی زارچ نیز به صنایع رده یک، دو و سه که هیچ آلایندگی ندارند، مجوز داده شده است.
عظیمی خاطرنشان کرد: صنایع رده یک، دو و سه، صنایعی هستند که الزاما هایتک و فناورانه نیستند اما هیچگونه آلایندگی نیز ندارند که از آن جمله می توان به صنعت بسته بندی اشاره کرد.
نظر شما