۲۰ مرداد ۱۳۹۴، ۰:۴۹

پژوهش محققان نشان می‌دهد؛

تاثیر منفی سفرهای متعدد بر سلامت انسان

تاثیر منفی سفرهای متعدد بر سلامت انسان

پژوهش محققان نشان می‌دهد، تصویری که معمولا از سفر در رسانه‌ها و یا شبکه‌های اجتماعی نشان داده می‌شود، عوارض جانبی و سوی تاریک آن را بطور کامل نادیده می‌ گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر «اسکات کوهن» از محققان دانشگاه سوری تأکید می‌کند: «اغلب در تلویزیون و مجلات، تصویری از مسافران تکیه داده به صندلی‌های چرمی نرم و راحت، و مهماندارانی که با لبخند در حال پذیرایی از آنها هستند، نشان داده می‌شود. تنها رسانه‌ها نیستند که افراد را تشویق به سفرهای مکرر می‌کنند، بلکه رقابت ناسالمی در شبکه‌های اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن تصاویر سفرها ایجاد شده است.»

افراد با سبک زندگی بسیار پرتحرک که دائما در سفر هستند، از دید مردم، افرادی با موقعیت اجتماعی بالاتر محسوب می‌شوند.

اما سوی تاریک و جنبه‌های منفی سفرهای متعدد، از جمله پرواززدگی، ترومبوز وریدی، قرار گرفتن در معرض تابش اشعه، استرس، تنهایی و دور بودن از خانواده و جامعه اغلب به حساب نمی‌آیند.

واقعیت این است افرادی که مجبور به انجام سفرهای مکرر هستند، از سطوح بالای استرس، تنهایی و مشکلات جدی سلامتی رنج می‌برند. سطح استرس فیزیولوژیکی، فیزیکی و اجتماعی که سفرهای مکرر برای افراد به همراه دارند؛ تأثیرات منفی که دامنه آن از فروپاشی کانون خانواده تا تغییر در ژن‌ها بواسطه کمبود خواب گسترش می‌یابند، بخش دیگری از این مشکلات محسوب می‌شوند.

محققان تأکید می‌کنند باید عوارض جانبی و تاثیرات منفی سفرهای متعدد و طولانی مدت بیشتر برای جامعه شرح داده شود. این دسته افراد باید بدانند که با درپیش گرفتن این رفتار، به سلامت خود، خانواده، اطرافیان و حتی محیط زیست آسیب می رسانند.

کد خبر 2880071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha