به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آذرکیش پیش از ظهر یکشنبه در نهمین جشنواره هنر هنرستان های کار و دانش کشور، افزود: از این تعداد ۱۲۶ نفر دختر و ۱۲ نفر پسر هستند.
وی بیشترین آثار ارسالی را مربوط به تهران، اصفهان و خراسان رضوی ذکر کرد و بیان داشت: تهران با ۲۱ اثر، اصفهان با ۱۸ اثر بیشترین آثار ارسالی را به نهمین جشنواره هنر هنرستان های کار و دانش کشور را دارا هستند.
آذرکیش با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، تصریح کرد: تشویق وترغیب هنرجویان، تقویت روحیه رقابت پذیری، آشنایی مسئولان با شاخه های فرهنگ و کار و دانش و بهبود کیفیت آموزش های مهارتی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی با اشاره به نامگذاری سالجاری به نام سال« همدلی و همزبانی»، اظهار کرد: شعار سالجاری در این جشنواره بین دستگاه های متولی استانی وکشوری به خوبی دیده می شود.
مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش یکی از سیاست های دولت را ارتقای کیفیت آموزشی ذکر کرد وافزود: امروزه دستگاه های متولی آموزش مهارتی با بیش از هفت هزار هنرجو و ۵۰۰ میلیون ساعت آموزشی به عنوان بزرگترین دستگاه ارتقای کیفیت آموزش مهارتی مطرح هستند.
بازار کار برای هنرجویان کار و دانش فراهم شود
وی با تاکید براینکه باید بازارکار برای هنرجویان کار و دانش فراهم شود، تصریح کرد: با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر در تامین نیاز بازار کار به نیرو، ارتقای کیفیت آموزش مهارتی از اولویت های وزارت آموزش و پرورش است.
آذرکیش با بیان اینکه ۲۶۴ رشته مهارتی در شاخه کار و دانش وجود دارد، افزود: ۱۱۶ رشته در زمینه صنعت، ۶۰ رشته خدمات و ۸۸ رشته خدمات و هنر از جمله این رشته ها است.
وی در ادامه افزود: در نهمین جشنواره هنر هنرستان های کار و دانش کشور ۶۰ رشته از زیرشاخه های خدمات و هنر به رقابت پرداختند.
مدیرکل دفتر آموزش کاردانش وزارت آموزش و پرورش هنرجویان را افتخاری برای کشور دانست و تصریح کرد: هنرجویان افرادی هستند که به دنبال توسعه پایدار، آموزش مادام العمر و کارآفرینی هستند.
نظر شما