به گزارش خبرنگار مهر، سید علی موسوی ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قزوین اظهارداشت: شهرستان قزوین با برخورداری از ۱۵ همسایه شهرستانی از این حیث در رتبه نخست کشوری قرار دارد.
وی ادامه داد: شهرستان قزوین با ۱۱ شهرستان از استان های گیلان، مازندران، زنجان و البرز و چهار شهرستان درون استانی دارای مجاورت و همسایگی است.
موسوی ادامه داد: چالوس، تنکابن و رامسر از استان مازندران، رودسر، سیاهکل و رودبار از استان گیلان، ابهر، خرمدره، طارم و سلطانیه از استان زنجان، آبیک، البرز، تاکستان و بوئین زهرا نیز از استان قزوین و طالقان در استان البرز از جمله شهرستان های هم مرز با شهرستان قزوین محسوب می شوند.
فرماندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند تخصیص اعتبار به شهرستان ها بیان کرد: با راه اندازی مجدد و بجای سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان یکی از تدابیر مهم دولت اعتدال امیدواریم زمینه تقسیم اعتبارات بر اساس برآوردهای کارشناسی و به دور از هرگونه جنجال های سیاسی و سهم خواهی های مضر فراهم شود.
وی ادامه داد: تقسیم عادلانه اعتبارات و بر مبنای استحقاق و نیازمندی های مناطق مختلف باید در دستور کار قرار گیرد تا در راستای رفع محرومیت ها گام های موثرتری برداشته شود.
موسوی افزود: در حال حاضر بسیاری از مناطق کمتر توسعه یافته استان در بخش های الموت غربی، الموت شرقی، طارم سفلی و حتی روستاهایی در بخش مرکزی قزوین نیاز به توجه و رسیدگی جدی و نیز تخصیص اعتبارات بر اساس نیازمندی های بومی دارند.
فرماندار شهرستان گفت: شهرستان قزوین با ۵/۵ هزار کیلومتر مربع مساحت ۴۸ درصد از جمعیت یک میلیون و دویست و پنچاه هزار نفری استان را در خود جای داده است.
وی اظهار داشت: سهم شهرستان قزوین از اعتبارات استانی مصوب در کمیته برنامه ریزی سال جاری ۳۴۳ میلیارد ریال است که این اعتبارات برای اجرا و تکمیل ۳۰۹ پروژه در سطح شهرستان قزوین هزینه خواهد شد.
موسوی با اشاره به معضل آتش سوزی در مراتع قزوین بیان کرد: در حال حاضر با توجه به فصل گرما که در آن قرار داریم یکی از مهم ترین چالش هایی که در این فصل با آن روبرو هستیم آتش سوزی در مراتع است.
فرماندار شهرستان قزوین ادامه داد: در راستای جلوگیری از وقوع آتش سوزی و یا سرعت عمل در کنترل و مهار آن در مواقع بروز سانحه، ضروری است پیمانکاران منابع طبیعی در مناطقی که احتمال وقوع آتش سوزی وجود دارد مستقر شوند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه این جلسه با اشاره به دستاوردهای دستگاه دیپلماسی کشور بیان کرد: مذاکرات هسته ای موضوعی ملی و فرا قوه ای است که هرگز نباید برخوردهای سیاسی و جناحی با آن صورت گیرد.
داود محمدی ادامه داد: تیم هسته ای در مذاکرات اخیر با تدبیر، هوشیاری و دقت نظر کافی در رابطه با حفظ منافع ملی ملت ایران تلاش کرد و با حمایت رهبری و ملت نیز سربلند از این مذاکرات بازگشت.
نایب رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باارزش ترین دستاورد ایران اسلامی در مذاکرات این بود که ۶ قدرت های جهانی حق غنی سازی ایران را به رسمیت شناختند و پذیرفتند دانشمندان ایرانی می توانند در زمینه تحقیق و پژوهش به توسعه و تحقیقات خود ادامه دهند.
نظر شما