به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از شهرداری بندرعباس، محمدرضا کهوری بیان کرد: هدف از اجرای این پروژه را ایمن سازی تردد عابرین پیاده از تقاطع ها با نصب فانوس عابرپیاده و اجرای محل گذر عابرین در رفیوژ میانی عنوان کرد، گفت: استاندارد سازی تقاطع ها شامل جانمایی فونداسیون، نصب فانوس های ال ای دی و همچنین معکوس شمار است.
وی هوشمند سازی محلی و مرکزی تقاطع ها و کنترل و مدیریت آنها توسط مرکز کنترل ترافیک را از مزایای اجرایی شدن این طرح که در بلند مدت به ثمر می نشیند دانست و گفت: کابل کشی ها بصورت زمینی صورت گرفته که علاوه بر جلوگیری از سرقت کابل ها و قطع آنها توسط حوادث طبیعی و غیرمترقبه، ایمنی عابرین را نیز در بردارد و جلوه ی زیباتری به تقاطع ها بخشیده است. شبکه حمل و نقل شهری از دو بخش معابر و تقاطعات تشکیل می گردد و با توجه به اینکه تقاطع ها بعنوان گره های شبکه حمل و نقل شهری بیشترین تاخیر را به وسایل نقلیه تحمیل می کنند، یکی از مهمترین روشها برای گشودن گره های کور ترافیکی در شهرها بهینه سازی تقاطعات است.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری بندرعباس افزود: چراغ راهنمایی به عنوان ابزار اصلی کنترل و مدیریت تقاطعها و نظم دهنده به ترافیک و بعنوان یک نماد راهنمایی و رانندگی محسوب می شوند که با تصحیح چراغهای راهنمایی میتوان ازتلاقی هم زمان رفت وآمد تا حدامکان جلوگیری بعمل آورد و از تنش ومواجهه همزمان وسیله نقلیه با عابرپیاده یا وسیله نقلیه کاست.
کهوری در ادامه افزود: از این رو سازمان حمل و نقل و ترافیک با توجه به مطالعات صورت گرفته، اقدام به بازنگری در جانمایی پایه ها نمود که از مزایای آن می توان ایمن کردن عبور عابران عنوان کرد.
نظر شما