۲۶ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۰

اختصاص ۷ میلیارد تومان برای امور بهداشتی مدارس شبانه روزی

اختصاص ۷ میلیارد تومان برای امور بهداشتی مدارس شبانه روزی

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه از اختصاص ۷ میلیارد تومان برای امور بهداشتی مدارس شبانه روزی خبر داد و گفت: آئین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی بازنگری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عظیم محبی در نشست خبری امروز اظهار کرد: تعداد ۳ پایه در دوره اول متوسطه امسال کامل می شود.

وی افزود: با شروع سال تحصیلی جدید پایه هفتم، هشتم و نهم کامل می شود و جمعیت دانش آموزی این دوره از ۲ میلیون به حدود ۳ میلیون دانش آموز می رسد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه تصریح کرد: تعداد کلاسهای درسی در دوره اول متوسطه از ۸۶ هزار به ۱۱۲ هزار کلاس درس در سال تحصیلی آینده و تعداد مدارس بیشتر از ۲۲ هزار است که به نظر می رسد این عدد به ۲۵ هزار مدرسه نیز برسد.

محبی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۳۰ هزار معلم در دوره اول وجود داشت، بیان کرد: برای سال تحصیلی آینده تعداد معلمان به ۱۵۰ هزار نفر می رسد که پیش بینی می شود حدود ۳۰ هزار معلم کمبود داریم که این کمبود از دوره متوسطه دوم تامین خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای استقرار پایه نهم در دوره اول متوسطه تامین مدرس کشوری انجام شده است اظهار کرد: تمام کتابهای پایه نهم در سال آینده جدید است و بیش از ۴ هزار مدرس در مراکز دانشگاه فرهنگیان آموزشهای لازم را خواهند دید.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه ادامه داد: مدرسانی که می توانند دروس پایه را تدریس کنند و اکنون در حال آموزش هستند و پس از آن دیگر معلمان را در استانهای مختلف آموزش می دهند.

محبی با اشاره به طرح تعالی مدیریت مدرسه تصریح کرد: این طرح در ۵ هزار و ۹۰۰ مدرسه در حال انجام است که در سال گذشته برای تعداد ۴۰۰ نفر دوره آموزشی مدرس کشوری برگزار شد و به نسبت در تمام دوره های آموزشی معلمان پیگیری می شود.

وی با بیان اینکه دبیرخانه طرح تعالی مدارس در دوره متوسطه مستقر شده تصریح کرد: بر اساس این طرح ۱۳ هزار نفر  در سطح کشور ۵۴ ساعت آموزش می بینند.

به گفته محبی طرح تعالی مدرسه موجب کیفیت بخشی در مدارس می شود و فعالیت های پرورشی، تربیت بدنی، مشاوره، سلامت، بهداشت، توانمندسازی معلمان و مشارکت اولیا در این طرح دنبال می شود.

وی با بیان اینکه میانگین پوشش تحصیلی و متوسطه اول ودوم ۹۴ درصد است گفت: در سند تحول بنیادی این پوشش تحصیلی ۱۰۰ درصد آمده است که ما باید به این درصد برسیم.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه افزود: تعداد ۳ هزار و ۳۰۰ مدرسه شبانه روزی و ۴۰۹ هزار دانش آموز در دوره اول و دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند که هزینه مدارس شبانه روزی چند برابر دیگر مدارس است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه وزیر آموزش و پرورش گفته است هزینه تغذیه از خانواده های دانش آموزان مدارس شبانه روزی دریافت خواهد شد اظهار کرد: از مشارکت اولیا استفاده می شود و استفاده مفید برای تغذیه دانش آموزان است البته این امر اجباری نیست خانواده ها تا آنجاکه توان داشته باشند مشارکت می کنند و مطمئنا مدیر مدرسه از خانواده هایی که غنی نیست به اجبار پولی دریافت نمی کند.

محبی یادآور شد: ۷ میلیارد تومان توسط سازمان نوسازی مدارس به امور بهداشتی مدارس شبانه روزی اختصاص یافته است و اگر سیستم گرمایشی و سرمایشی نیز نیاز به اصلاح داشته باشد توسط سازمان نوسازی انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا فرهنگ نذر و وقف را ترویج دهیم تاکید کرد: جشنواره خیرین مدارس شبانه روزی با کمک خیرین پیش بینی می شود در آذرماه برگزار شود و اطلاعیه ای برای شناسایی خیرین به استانها ابلاغ شده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه با بیان اینکه آئین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی در حال بازنگری است گفت: ارزشیابی پیشرفت تحصیلی بر اساس حافظه مداری است و سنجش ها خیلی ایده آل نیست بنابراین چهارچوب ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و شایسته محور را  تدوین کرده ایم تا در شورای عالی آموزش و پرورش به تصویب برسد.

وی با اشاره به طرح کاشف بیان کرد: طرح کاشف توسط دانشکده کارآفرینی دانشگاه برتهران  برای سنجش و پایش ویژگی های دانش آموزان پیگیری می شود و دفترچه هایی برای ۲ میلیون دانش آموز متوسطه اول که حاوی ۱۰۰ سئوال است برای دانش آموزان ارسال شده که ما یک میلیون و ۸۰۰ پاسخنامه دریافت کرده ایم و دانشکده کارآفرینی کار تحلیل ۲۱ استان را تمام کرده و دانش آموزان می توانند کارنامه خود را از طریق سایت دانشکده کارآفرینی مشاهده نمایند.

محبی گفت: برای نفرات برتر کارآفرینی اردو کارآفرینی را برگزار خواهیم کرد.

کد خبر 2885730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha