به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، عدم رضايت از شرايط زندگي يا آنچه سالها طبق آن زندگي كرده اند، خسته شدن از افراد يا چيزهايي كه زندگي را مدتها تحت تاثير قرار داده اند، احساس تنوع طلبي و تمايل به كارهاي كاملا متفاوت با آنچه تاكنون انجام داده اند از جمله رفتارهايي است كه در دوره كهنسالي ديده مي شود.
بازنگري در معني زندگي و ارزش تصميماتي كه سالهاي قبل به سادگي و راحتي مي گرفتند يا از كنار آن مي گذشتند و بالاخره تامل راجع به اينكه چگونه انساني هستند يا عمر خود را چگونه مي گذرانند ، از ديگر علائم ويژه ميان سالي هستند.
بنا به اين گزارش ، سنين ميان سالي اصولا همراه با مسئوليت پذيري است بنابراين نياز به تحسين و رضايت خاطر از ساختار زندگي نيز در آن احساس مي شود. افراد در اين دوران تمايل دارند تا زمان باقي است به ارزيابي امور خود بپردازند.
اخلاقيات در اين دوران ارزش مضاعفي پيدا كرده و تمايل به امور باقي و معنوي افزايش مي يابد و به دليل تضادهاي ايجاد شده در باطن افراد برخي روانشناسان اين زمان را دوره بحران نيز ناميده اند.
به گزارش مهر ، در اين دوره افراد خود را در شرايط مختلف به جاي افراد گوناگون گذارده و مسائل را از ديد آنها بررسي كرده و سعي در تطبيق خود با وضعيت موجود مي كنند.
در اين مرحله رفتارهاي ساختگي و تصنعي به حداقل مي رسد.
احساس ضعف و بي حوصلگي و تحليل انرژي ، تمايل به استراحت در طول روز ، رنجش و حساسيت زياد به همراه دلخوري ، تمايل به خوردن زياد يا بي غذايي و اختلالات خواب نيز از علائم جسمي اين دوران است.
نظر شما