۲ شهریور ۱۳۹۴، ۹:۴۹

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس:

عملکرد ضعیف دولت دربخش فرهنگ کردستان/ ظلم نمایندگان به ورزش استان

عملکرد ضعیف دولت دربخش فرهنگ کردستان/ ظلم نمایندگان به ورزش استان

سنندج - نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت های بالای فرهنگی کردستان گفت: عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه فرهنگی در این استان به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سالار مرادی شامگاه یکشنبه در جلسه هم اندیشی با خبرنگاران استان کردستان اظهار داشت: با توجه به فرهنگی بودن استان پذیرش مسئول فرهنگی غیر بومی غیر قابل قبول است.

وی افزود: انتصاب فردی غیربومی و ناآگاه با فرهنگ کردستان در سمت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، با فرهنگی بودن استان و شعارهای انتخاباتی دولت تدبیر و امید همخوانی ندارد و انتظار بازنگری این حوزه از دولت در استان کردستان مطالبه ای به حق است.

وی ادامه داد: همچنین گماردن افراد غیر بومی در سمت های دیگر فرهنگی استان نیز در ادامه عملکرد نا مطلوب دولت باعث ضعیف شدن حوزه فرهنگ کردستان شد و این امر برای نمایندگان و مردم استان غیر قابل پذیرش است.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس گفت: در حال حاضر با توجه به تذکرات داده شد وزارت ارشاد تا حدودی جلوی خطاها را گرفته اما دولت باید در کردستان عملکرد نامطلوب حوزه فرهنگ را جبران کند.

مرادی اظهار داشت: انتخاب مدیر بومی برای حوزه فرهنگ و ارشاد استان فرهنگی کردستان ضروری است و انتظار می رود دولت در کمترین زمان ممکن این مطالبه مردم و نمایندگان را محقق کند.

وی افزود: کردستان استانی فرهنگی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی نام گذاری شده است و در این راستا انتظار می رود فردی بومی و آشنا با راه و چاه فرهنگ بومی استان در این حوزه سکان دار باشد.

جذب سرمایه گذار اولویت کاری نمایندگان مجلس

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس با اشاره به مشکل در حوزه اقتصاد استان بیان کرد: در حال  حاضر یکی از اولویت های کاری نمایندگان جذب سرمایه گذار در حوزه های اقتصادی است.

مرادی یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر استان با مشکل اشتغال، اقتصاد و نبود زیرساخت ها  رو به رو است و استفاده از تمام توان سرمایه گذاران در راستای رفع این کاستی ها دغدغه کاری نمایندگان است.

وی ادامه داد: آمار دقیقی در خصوص گردش سرمایه افرادی که به عنوان سرمایه ‌گذار از تسهیلات استان کردستان استفاده می‌ کنند در دستگاه‌ های متولی این بخش وجود ندارد.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس گفت: در حال حاضر مهم ‌ترین دغدغه در این حوزه جذب سرمایه ‌گذار حتی با حداقل‌ مزیت ‌ها در بحث اشتغال ‌زایی و ارتقای شاخص ‌های است و باید قبول کنیم که کردستان در اکثر شاخص ها بسیار ضعیف تر از میانگین کشوری است.

مرادی اظهار داشت: در طول چند سال گذشته با رکود شدید در عرصه تولید مواجه بودیم و همین امر باعث عدم حضور سرمایه گذاران به استان شد.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر بسیاری از واحده های تولیدی استان یا غیر فعال و یا نیمه فعال هستند و این امر نشالنه مطلوبی برای جذب سرمایه گذار نیست.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس بیان کرد: نمایندگان با توجه به شرایط موجود توان خود را بر روی فعال سازی و تقویت واحدهای تولیدی موجود در استان گذاشته اند.

مرادی با اشاره به این مطلب که چرخه تولید استان حتی به شرط واگذاری به سرمایه‌ گذاران غیر بومی در چنین شرایطی باید احیاء شود، یادآور شد: رفع مشکلات کردستان نیازمند عزم راسخ نمایندگان، دولت و مردم است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر با تلاش مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی در راستای جذب سرمایه ‌گذار، کمک به رفع مشکلات زیر ساختی و اقتصادی و تلاش در راستای توسعه استان موفقیت ‌هایی خوبی حاصل شده است.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس با اشاره به این مطلب که تمام توان دولت در طول دو سال گذشته در حوزه مذاکرات هسته ‌ای صرف و هزینه شد، گفت: متاسفانه به این دلیل دولت نتوانست در رفع مشکلات استان قدم چندان مطلوب و محسوسی را بردارد.

مرادی اظهار داشت: همچنین باید پذیرفت که در دو سال پیش رو نیز با توجه به حجم بالای مشکلات مردم کردستان در زمینه بیکاری، پایین بودن متوسط سرانه استان و نبود زیر ساخت های کافی نباید انتظار حرکت ملموس و قابل لمسی در بحث توسعه استان را داشت.

بخش قابل توجهی از اعتبارات سال ۹۳ به حوزه توسعه راه‌ های روستایی اختصاص یافت

وی در بخش د یگری از سخنان خود افزود: بخش قابل توجهی از اعتبارات سال ۹۳ که در اختیار مجمع نمایندگان بود به حوزه توسعه و ارتقای راه‌های روستایی اختصاص یافت.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس بیان کرد: متوسط بهره ‌مندی روستاهای استان از راه آسفالته و مناسب ۴۰ درصد یعنی کمتر از نصف میانگین کشوری است و رفع این مشکل به عنوان یک دغدغه مهم در دیدارهای مختلف با مسئولان مطرح شده است.

مرادی یادآور شد: بحث توسعه زیرساخت‌ های راه به ویژه راه‌ های اصلی که حلقه گردشگری استان را تشکیل می ‌دهند همواره مورد توجه نمایندگان بوده و این مهم را در نظارت جدی در اختصاص اعتبارات در دستور کار قرار داده ‌اند.

وی ادامه داد: سال گذشته اعتبارات خاصی به این حوزه تعلق گرفت و خوشبختانه پروژه‌های مختلفی نیز اجرا شد و انتظار می رود با اقدامات صورت گرفته در بازه زمانی مناسب شاهد تغییر اندکی در بهبود وضعیت راه های استان باشیم.

رفع مشکلات و بحران حوزه آب شرب در روستاها ضروری است

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس در ادامه سخنان خود با اشاره به بحران آب به خصوص در روستاهای استان گفت: رفع مشکلات و بحران حوزه آب شرب در روستاها بیش از پرداختن به ساخت و ارتقای جاده و راه در شرایط کنونی اهمیت دارد.

مرادی اظهار داشت: روستاهای استان که بخش اصلی تولید کنندگان استان را در خود جای داده اند با مشکل آب رو به رو است و در صورت عدم ارائه راه کار مناسب این امر تبعات جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

وی افزود: مهاجرت روستائیان به شهرها یکی دیگر از بحران‌ ها در استان است که باعث لطمه زدن به جایگاه اصلی تولید شده است.

مجمع نمایندگان بزرگترین ظلم به حوزه ورزش استان کرد

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس در بخشی از سخنان خود بیان کرد: متاسفانه به دلیل عدم اطاعات کافی در ابتدای ورود کار نمایندگان مجمع نمایندگان بزرگترین ظلم را به حوزه ورزش استان کرد.

مرادی یادآور شد: نخستین عزل و نصب‌ های نمایندگان مجلس استان کمتر از یک ماه بعد از سر کار آمدن صورت گرفت که متاسفانه بدون برنامه ریزی و دانش لازم شکل گرفت.

وی ادامه داد: همچنین تغییر دوباره مدیریت این سازمان در کمتر از یک سال از نخستین تغییر باعث برهم زدن ثبات مدیریتی این حوزه شد.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس گفت: در حال حاضر عملکرد این حوزه تا حدودی مطلوب است اما ورزش استان با بحران رو به رو است چرا که با وجود تزریق ۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در دو مرحله به توسعه فضا های ورزشی، مشکلات حوزه ورزش استان جبران نشده.

مرادی اظهار داشت: با وجود اینکه اولویت‌ های مهم استان در بحث سرمایه ‌گذاری و توسعه است اما پنج درصد اعتبارات از محل ماده ۱۸۰ به بحث توسعه زیرساخت ‌ها و سایر بخش‌ های ورزش اختصاص داده شده است.

وی افزود: انتظار می رود با ثبات مدیریتی در این حوزه و تزریق اعتبارات مناسب شاهد ارتقای ورزش استان باشیم چرا که کردستان ظرفیت و توان شکوفایی را در ورزش دارد.

کد خبر 2893722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha