هاشم رفيعي تبار در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج افزود: به دنبال ورود نانوتكنولوژي به صنعت دارو سازي ، داروهاي هوشمند به بازار مي آيد كه با عملكرد هوشمندانه خود بيماريها را در كوتاهترين زمان ممكن از بين مي برند .
وي ادامه داد : مكانيزم عملكرد اين داروها به گونه اي است كه با شناسايي نقطه بيمار در بدن ، مستقيماً به سوي آن نقطه روانه مي شوند و به اين ترتيب ، هيچ گونه تأثير منفي بر نقاط سالم بدن به جاي نمي گذارند .
اين مسئول اظهار داشت : به اين ترتيب ، داروهاي هوشمند با كمترين عوارض جانبي، بيشترين سود را به بدن مي رسانند و از اين نظر ايمني بسياري به وجود مي آورند .
رفيعي تبار از ظهور داروهاي هوشمند به عنوان تحولي بزرگ درصنعت دارو سازي جهان نام برد و تصريح كرد : در شرايط كنوني كه داروهاي شيميايي در عين مفيد بودن ، ضررهايي را براي بدن به همراه مي آورند ساخت چنين داروهايي بسيار اميدوار كننده است .
رئيس مركز تحقيقات نانو تكنولوژي پزشكي ، نتيجه مهم ديگرساخت اينگونه داروها را صرفه اقتصادي آنها دانست و خاطر نشان كرد : در وضعيت كنوني كه هزينه درمان بيماري ، روز به روز افزايش مي يابد عدم تأثير جانبي دارو بر بافتهاي سالم بدن هم براي خود بيمار و هم براي كشور ، منافع اقتصادي زيادي به همراه خواهد داشت .
نظر شما