به گزارش خبرنگار مهر، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاحیه با حضور مسئولان استانی و کشوری، اظهار داشت: خوشبختانه امسال اقدامات و فعالیتهایی در چند زمینه مختلف در حال انجام است که توسط یک مجموعه متشکل از تعدادی کارشناس در گرایشهای مختلف کشاورزی جهت پیشرفت کشاورزی منطقه آغاز شده است.
خلیل فعله گری با بیان اینکه این طرح در مساحت ۴ هکتار به نمایندگی از ۱۴ طرح باغبانی در حوزه باغبانی قروه به بهره برداری می رسد، افزود: اعتبار هزینه شده برای این طرح ۴۰ میلیون تومان بوده که از این میزان اعتبار ۸ میلیون تومان آن اعتبار دولتی از محل توسعه باغات و ۳۲ میلیون تومان ان نیز آورده متقاضی می باشد.
وی اشتغال در این طرح را به صورت مستقیم، هر هکتار یک نفر اعلام کرد و گفت: باغ موجود در پاییز ۹۳ غرس شده که بهره برداری تجاری از آن در سال ۹۶ خواهد بود.
به گفته فعله گری با بهره برداری از این طرح پیش بینی می شود در هر هکتاری قریب به ۴۰ الی ۵۰ تن یعنی حدود ۲۰۰ تن محصول سیب از این باغ برداشت شود.
سایت بوجاری ثابت فرآوری بذر گندم در قروه به بهره برداری رسید
همچنین به مناسبت هفته دولت سایت بوجاری ثابت فرآوری بذر گندم به نمایندگی دو طرح شرکت تعاونی روستایی وینسار و گنجی از توابع شهرستان قروه افتتاح و به بهره برداری رسید.
رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان قروه اظهار داشت: این سایت به نمایندگی دو طرح واقع در روستاهای گنجی و وینسار است که افتتاح این دو طرح به دو سایت موجود در سریش آباد افزوده شده و در واقع مجموع ۴ سایت بوجاری فرآوری بذر گندم در قروه خواهیم داشت.
عبداله عبدالملکی اعتبار هزینه شده برای این دو طرح را در مجموع ۴۵۵ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان اعتبار، ۱۷۵ میلیون تومان آن آورده متقاضی و ۲۷۰ میلیون تومان دیگر از تسهیلات بانک توسعه تعاون می باشد.
به گفته وی ظرفیت این سایت ۵ تن در ساعت با اشتغال ۴ نفر خواهد بود.
عبدالملکی با بیان اینکه مقدار بذر مورد نیاز شهرستان بالای ۲۰ هزار تن است، تصریح کرد: در سال جاری تولید بذر تعاون روستایی منطقه هزار و ۵۰۰ تن می باشد که انتظار می رود این تولید در سال آینده به ۵ هزار تن افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه ۱۰ مرکز خرید گندم در شهرستان وجود دارد، افزود: در این مراکز تا کنون ۴۰ هزار تن گندم با پرداخت بهای حداکثر ۲۰ درصد تا بیست و چهارم مرداد ماه از کشاورزان خریداری و تحویل گرفته شده است.
به گفته عبدالملکی احداث سایتهای بوجاری فرآوری بذر گندم زیربنای بخش کشاورزی و عامل توسعه در منطقه است.
نظر شما