به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله غلامعلی نعیمآبادی در سفر به قم در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیتهای فرهنگی بانوان طلبه در استان هرمزگان اظهار کرد: بانوان طلبه در دانشگاهها حضور دارند و به عنوان استاد نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها نیز همکاری میکنند.
وی با اشاره به حضور و فعالیت بانوان طلبه در مراکز مختلف آموزش و پرورش اضافه کرد: زمانی جلسات دینی بندرعباس در اختیار خواهرانی بود که تحصیلات حوزوی نداشتند و آنان این جلسات را اداره میکردند، البته آنها کار خود را انجام میدادند و مردم هم جلسات را حفظ میکردند اما حضور بانوان در آن جلسات حضوری عالمانه نبود. آن جلسات اکنون در اختیار حوزههای علمیه خواهران است.
وی با بیان اینکه فرهنگ دینی بندرعباس در اختیار بانوان طلبه است، ادامه داد: نبود حوزه علمیه خواهران خلاءای در جامعه ما بود که با همت آیتالله شرعی سامان پیدا کرد. آیتالله شرعی انصافا نقش موثری در تثبیت حوزه علمیه خواهران داشت و تمام وقت خود را تا زمانی که توان داشت صرف این حوزه علمیه و توسعه آن کرد.
امام جمعه بندرعباس در قسمت دیگری از سخنان خود مهمترین و بزرگترین منبع برای حوزههای علمیه برادران و خواهران را وجوهات شرعی دانست و اضافه کرد: وجوهات شرعی برای اداره حوزههای دینی کفایت نمیکند، بنابراین از مومنان و کسانی که به فرهنگ ناب اسلامی علاقهمند هستند انتظار داریم برای این مراکز حوزوی اولویت قائل شوند و تلاش کنند این مراکز توسعه یابند و پربارتر شوند.
وی با اشاره به سخنی از ابوذر اظهار کرد: در مال انسان سه شریک وجود دارد که حوادث، وارث و خود آدمی هستند. آدمی نباید از آن دو در صرف مالش عاجزش باشد و آن را در راه خیر صرف کند.
آیتالله نعیمآبادی حوزههای علمیه به ویژه حوزههای علمیه خواهران را از بهترین محلها برای صرف هزینه دانست و افزود: دولت هم وظیفه دارد در راستای پاسداری از مکتب جعفری آنچه در توان دارد بدون مضایغه در اختیار حوزههای علمیه قرار دهد.
نظر شما