دكتر "اشرف السادات جمال" رئيس نخستين سمينار "سونوگرافي در مامايي" و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اين مطلب گفت: اين سمينار به منظور ارتقاء سطح سلامت مادران و نوزادان و كاهش مرگ و مير مادران به كمك تكنولوژي سونوگرافي برگزار خواهد شد.
وي اظهار داشت: مطالبي كه در اين سمينار ارائه مي شود براي نخستين بار ارائه مي شود زيرا سونوگرافي در جهت تشخيص و درمان بيماري هاي مادر و جنين كمك ارزنده اي به علم مامايي داشته است.
اين فوق تخصص طب مادر و جنين تأكيد كرد: سالم بودن جنين، زمان زايمان و تخيص محيط فيزيولوژيكي كه جنين در آن بسر مي برد و ادامه زمان بارداري به وسيله سونوگرافي امكان پذير است.
وي گفت: ناهنجارهاي احتمالي كه جنين در دوران بارداري مادر به آن مبتلا مي شود با سونوگرافي قابل تشخيص است و متخصص مي تواند توسط سونوگرافي به اين موضوع پي ببرد كه اين ناهنجاري ها چقدر با علايم حياتي مادر و يا جنين مغاير است و يا اينكه اين ناهنجاري تا چه اندازه خطرناك است.
"جمال" يادآور شد: به طور مثال نقص لوله عصبي در جنين را در مراحل اوليه مي توان توسط سونوگرافي پيشگيري كرد و درمان را از همان لحظه آغاز كرد تا مادر در بارداري هاي بعدي دچار مشكل نشود.
وي خاطرنشان كرد: نخستين سمينار "سونوگرافي در مامايي" به صورت بازآموزي و كارگاه هايي به همراه پرسش و پاسخ است كه 18 نفر از متخصصين زنان و زايمان، راديولوژيست ها و جراحي اطفال تازه هاي علمي خود را در اين زمينه ارائه مي دهند. اين سمينار داراي 10 امتياز بازآموزي براي كليه شركت كنندگان است.
نخستين سمينار "سونوگرافي در مامايي" از 25 بهمن به مدت سه روز در تالار امام (ره) مجتمع بيمارستان امام خميني (ره) از سوي انجمن "تريناتولوژي" ايران كه متشكل از متخصصين زنان و زايمان و نوزادان است برگزار مي شود.
نظر شما