۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۴۲

مسئول کمیته آب و انرژی ستاد پدافند غیرعامل لرستان:

نیروگاه برق بروجرد احداث شد/ تامین برق ۱۰ روستا با انرژی خورشیدی

نیروگاه برق بروجرد احداث شد/ تامین برق ۱۰ روستا با انرژی خورشیدی

خرم آباد - مسئول کمیته آب و انرژی ستاد پدافند غیرعامل لرستان با اشاره به احداث نیروگاه ۷ مگاواتی شهرستان بروجرد گفت: تا کنون برق مورد نیاز ۱۰ روستای لرستان از طریق انرژی خورشیدی تامین شده است.

‌محمد بحرینی در گفتگو با خبرنگار مهر به دستگاه های عضو کمیته آب و انرژی پدافند غیرعامل استان اشاره کرد و اظهار داشت: دستگاه های زیر مجموعه این کارگروه هشت شرکت دولتی بوده که شامل شرکت توزیع برق، شرکت آب و فاضلاب شهری، شرکت آب و فاضلاب روستایی، شرکت آب منطقه ای، شرکت امور انتقال، شرکت پخش فرآورده های نفتی، شرکت لوله و مخابرات و شرکت گاز هستند.

وی به اقدامات دستگاه های عضو کمیته آب و انرژی پدافند غیرعامل استان اشاره کرد و افزود: طی سال جاری ۱۰ جلسه کارگروه آب و انرژی استان برگزار شده و می توان گفت اتفاقات خوبی در این کارگروه و در حوزه پدافند غیرعامل استان در حال وقوع است.

دو میلیون دلار برای بازسازی و نصب دو دستگاه توربین گازی سولار

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان بازسازی دو دستگاه توربین گازی سولار و نصب آن ها در مراکز حیاتی انتقال نفت را از اقدامات شرکت لوله و مخابرات استان در راستای توجه به موضوع پدافند غیرعامل دانست و گفت: برای بازسازی این دو دستگاه توربین حدود دو میلیون دلار هزینه شده است.

بحرینی افزود: تدوین و ابلاغ شرح وظایف تمامی کارکنان در مواقع اضطراری و بحران، برگزاری ۳۰ مورد مانور در راستای مدیریت بحران و بازسازی تمامی خطوط نفت و فرآورده ها از دیگر اقدامات شرکت لوله و مخابرات لرستان در خصوص توجه به پدافند غیرعامل بوده است.

وی بیان داشت: احداث دیوار بیرونی انبار نفت شهرستان ازنا با اعتباری معادل یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، احداث دیوار بیرونی انبار نفت شهرستان خرم آباد، احداث جاده حراستی خرم آباد، احداث فومینگ و کولینگ نفت شهرستان های بروجرد و ازنا از اقدامات شرکت پخش فرآورده های نفتی استان بوده است.

انجام مطالعات پدافند غیرعامل در تاسیسات آب و فاضلاب شهرهای لرستان

مسئول کمیته آب و انرژی پدافند غیرعامل لرستان به اقدامات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در راستای توجه به امر پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: تعداد ۳۳۱ مورد جوشکاری ترانس برق در سطح استان، بتن ریزی و محصور کردن کابل های ایستگاه ها پمپاژ آب، خرید دستگاه آب بندی، نصب دوربین مدار بسته در محل ایستگاه های پمپاژ، خرید و نصب فایر وال، حفر چندین چاه در راستای خشکسالی، و ... از اقدامات این شرکت بوده است.

بحرینی مطالعه پدافند غیرعامل در سد مروک با صرف هزینه ۳۸ میلیون تومان را از اقدامات شرکت آب منطقه ای در این بخش دانست و اضافه کرد: از دیگر اقدامات این شرکت مطالعه طرح ایجاد ارتباط رادیویی بی سیمی و مطالعه پهنه بندی سیل در اثر شکست احتمالی سد مروک و ای وشان بوده است.

وی انجام مطالعات پدافند غیرعامل در تاسیسات آب و فاضلاب تمامی شهرهای استان را از اقدامات شرکت آب و فاضلاب شهری خواند و بیان داشت: این شرکت تمامی امور آب و فاضلاب خود را از طریق دیزل ژنراتور و به عنوان مولد جانشین در مواقع ضروری به برق تجهیز کرده است.

بحرینی افزود: اخذ قرارداد به منظور نصب سلول های خورشیدی در تصفیه خانه خرم آباد و تجهیز و وارد کردن تعداد شش حلقه چاه از دیگر اقدامات شرکت آب و فاضلاب شهری استان در گزارش به کارگروه آب و انرژی پدافند غیرعامل استان بوده است.

یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان برای ساخت اتاق سرور شرکت گاز لرستان

مسئول کمیته آب و انرژی پدافند غیرعامل لرستان به اقدامات شرکت گاز لرستان در توجه به موضوع پدافند غیرعامل اشاره کرد و اظهار داشت: ساخت اتاق سرور به عنوان دیتا سنتر با صرف هزینه یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، برگزاری مانورهای آتش سوزی در سطح استان، شرکت در مسابقات امدادگران به منظور آمادگی پرسنل و جمع آوری شیرهای موجود در پیاده رو برای جلوگیری از نشست در شرایط اضطراری از فعالیت های این شرکت بوده است.

بحرینی با اشاره به اینکه شرکت توزیع برق لرستان تا کنون ۱۰ روستا را به انرژی خورشیدی مجهز کرده است عنوان کرد: این کار مصداق بارز توجه به موضوع پدافند غیرعامل است که لرستان در این زمینه جزو استان های برتر کشور است.

وی افزود: روشنایی خیابان انقلاب تا میدان ۲۲ بهمن شهر خرم آباد نیز به وسیله انرژی خورشیدی انجام شده است که برای این کار ۷۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.

احداث نیروگاه بروجرد ۷ مگاواتی برق در بروجرد

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان به احداث نیروگاه پارکینگ خورشیدی توسط این شرکت اشاره کرد و افزود: میزان پیشرفت فیزیکی این نیروگاه ۹۹ درصد بوده که از سقف آن به عنوان پانل های خورشیدی استفاده شده است.

بحرینی با اشاره به راه اندازی نیروگاه هفت مگاواتی در بروجرد توسط شرکت مهرگان اضافه کرد: میزان تولید این نیروگاه در حال حاضر دو مگا وات بوده که قرار است در ماه های آتی میزان تولید آن توسعه پیدا کند.

وی خرید شش دستگاه موبایل ماهواره ای برای استفاده در مواقع بحرانی را از اقدامات مثبت سال های اخیر شرکت توزیع برق لرستان دانست و گفت: این شرکت همچنین موفق به تهیه بانک اطلاعات مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شده است به گونه ای که این بانک اطلاعاتی کاملا اجرایی و عملیاتی بوده و هنگام بروز بحران در سطح استان می توان کارگشا باشد.

لزوم توجه مدیران به موضوع پدافند غیرعامل و مدیریت بحران

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان ادامه داد: با توجه به اینکه استاندار لرستان تمام ارگان ها را به داشتن ژنراتور در دستگاه مربوطه موظف کرده است شرکت توزیع برق لرستان با همکاری فرمانداران شهرستان ها مانورهایی در دستگاه های متعدد استان برگزار کرد تا مشخص شود کدام دستگاه ها به دستگاه برق اضطراری مجهز هستند.

بحرینی با بیان اینکه اعتقاد مدیران به موضوع مدیریت بحران یک اصل مهم و اساسی است عنوان کرد: اگر این اعتقاد در بین مدیران وجود نداشته باشد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل یک موضوع فرسایشی و فرمایشی خواهد بود و جلسات برگزار شده در این زمینه به جایی نخواهد رسید.

وی افزود: ضروری است اعتقاد مدیران به اهمیت موضوع مدیریت بحران و پدافند غیر عامل به زیرمجموعه شان نیز انتقال پیدا کرده و این موضوعات در برنامه کاری دستگاه ها لحاظ شود زیرا تنها در این صورت است که تمامی مشکلات استان مرتفع خواهد شد.

 مسئول کمیته آب و انرژی پدافند غیرعامل لرستان با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از مدیران استان کار در زمینه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران را به عنوان هزینه تلقی می کنند ادامه داد: این مدیران با آوردن بهانه هایی همچون نداشتن بودجه و نیروی کافی در چارت سازمانی خود از کار کردن در این حوزه ها اجتناب می کنند در حالی که روی آوردن به این بخش ها نوعی سرمایه گذاری است.

کد خبر 2897122

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha