به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا مدرس زاده بعد از ظهر پنج شنبه در دومین روز از همایش ترویج زبان و ادب فارسی با بیان اینکه انجمن ترویج زبان و ادب فارسی به دنبال گسترش و توسعه ادبیات فارسی است، تصریح کرد: در این میان تلاش بر این است از ظرفیت نخبگان برای معرفی در مجامع بین المللی استفاده بهینه شود.
وی با بیان اینکه برگزاری همایش های بین المللی سالانه با هدف جلب و دعوت از استادان زبان و ادبیات فارسی سراسر جهان انجام می شود، اضافه کرد: در همایش هایی از این دست اساتید فرصت سفر به ایران اسلامی و مهد زبان فارسی را می یابند و در ادامه می توانند برای گسترش زبان فارسی در کشور خود اقدام کنند.
قائم مقام انجمن ترویج زبان و ادب فارسی با نگاهی به کارنامه فعالیت ۴۰ ساله این انجمن تصریح کرد: این انجمن بدون بهره گیری از حمایت های دولتی در راستای اعتلای زبان و ادبیات فارسی گام های کلیدی برداشته و از آن جمله گرامیداشت یاد و نام مشاهیر و بزرگان فکر و فرهنگ ایرانی است.
به گفته مدرس زاده علاوه بر این گردآوردن اصحاب اندیشه و قلم و بهاد دادن به فرصت های تحقیقاتی دانشجویان موجب شده است نزدیک به ۵۰ جلد کتاب به همت این انجمن منتشر شود.
وی فراهم آوردن و انتشار سالانه ده ها مقاله علمی و پژوهشی و تخصصی در زمینه ادبیات فارسی و عرفان اسلامی و همچنین مکتب های ادبی را در راستای ترویج زبان وادب فارسی دانست و تاکید کرد: در وضعیتی که رقابت های عاری از معنویت و فرهیختگی در جامعه موج می زند بطن جامعه نیازمند تزریق ادب و فرهنگ است.
قائم مقام انجمن ترویج زبان و ادب فارسی به نقش این مجموعه در حمایت و پشتیبانی علمی دانشجویان زبان و ادبیات فارسی اشاره کرد و افزود: بخشی از کارنامه این دانشجویان با مقالاتی که به همایش های بین المللی ارسال می کنند قابل مشاهده است.
مدرس زاده انتخاب اردبیل برای برگزاری دهمین همایش بین المللی ترویج زبان و ادب فارسی را به دلیل پشتوانه فرهنگی این استان دانست و متذکر شد: اردبیل خاستگاه تشیع و دیار عشق ورزی به علمدار کربلا است.
وی تاکید کرد: قلم و بیان عالمان و دانشمندان این دیار افتخاری برای ایران اسلامی است و همواره به پاسداشت شکوهمندی زبان فارسی متعهد و مفتخر بوده است.
نظر شما