به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه خانه کتاب، در این جلسه که با دبیری مجید غلامی جلیسه؛ مدیر عامل خانه کتاب، برگزار شد، فرشید مثقالی؛ تصویرگر کتاب های کودک و نوجوان، فرزاد ادیبی؛ رئیس انجمن طراحان گرافیک ایران، کامران افشار مهاجر؛ عضو هیات علمی دانشگاه هنر، مسعود سپهر؛ طراح و گرافیست، محمدمهدی فخری زاده؛ دبیر اتحادیه ناشران و کتابفروشان، نادر قدیانی؛ رئیس انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان، جمال الدین اکرمی؛ نماینده انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، علی بوذری؛ عضو انجمن فرهنگی هنری تصویرگران، محمدرضا حسین خانی؛ نماینده فرهنگستان هنر، سید محمد سادات؛ نماینده کتابخانه ملی و افشین داورپناه؛ معاون فرهنگی موسسه خانه کتاب حضور داشتند.
در ابتدای جلسه، عنوان جشنواره به رای و بررسی گذاشته شد و نام های مختلفی برای آن رای گیری شد که در نهایت عنوان «نخستین سالانه هنر طراحی کتاب ایران» مورد تصویب شورا قرار گرفت.
همچنین در این نشست، بازه زمانی یک ساله برای ارائه آثار در نظر گرفته شد، اما طبق مصوبه شورا در «نخستین سالانه هنر طراحی کتاب ایران» کتاب هایی که از ابتدای سال ۱۳۹۰ تا پایان اسفند ۱۳۹۳ منتشر شده اند، امکان حضور در مسابقه را خواهند داشت.
در نشست شورای سیاستگذاری «نخستین سالانه هنر طراحی کتاب ایران» همچنین با رای و تصمیم گیری حاضران در این نشست، این مسابقه به بخش های «بزرگسال»، «کودک»، «کتاب های تصویری»، «کتاب های غیر تصویری» و «علمی آموزشی» تقسیم بندی شد.
اعضای شورای سیاستگذاری همچنین تصویب کردند که در «نخستین سالانه هنر طراحی کتاب ایران»، یک جایزه اصلی به عنوان «جایزه بهترین طراحی کتاب» و در کنار آن جوایز مستقلی مانند طراحی جلد، صفحه آرایی، فونت و ... اهدا شود. همچنین مقرر شد که در این مسابقه، هر سال بخش ویژه ای به هر یک از طراحانی که سهم قابل توجهی در هنر طراحی کتاب داشته اند، اختصاص یابد.
اعضای جلسه تصمیم گرفتند تا در «نخستین سالانه هنر طراحی کتاب ایران» علاوه بر اهدای «جایزه بهترین طراحی کتاب»، یک جایزه ویژه نیز به ناشر فعال و موفق در این حوزه تعلق گیرد.
نظر شما