به گزارش خبرگزاري مهر ، دكتر آزاد جولايي افزود: متاسفانه يك چهارم مبتلايان به اين سرطان همه ساله جان خود را از دست مي دهند.
وي با اشاره به اينكه براي مقابله با اين خطر جدي ، ضروري است تا متخصصان اين رشته به طور مستمر از روش هاي جديد تشخيص و درمان اين نوع سرطان آگاهي يابند، تصريح كرد: با آگاهي از اين امر و به دنبال آن كاربردي كردن اطلاعات به دست آمده، مي توان جان بيماران بيشتري را نجات داد.
به گفته جولايي، مسئله مهم در سرطان پستان كه آن را از سرطان هاي ديگر متمايز مي سازد ، تغييرات ايجاد شده در بدن بر اثر انجام عمل جراحي برداشت پستان (ماستكتومي) براي درمان سرطان است.
وي ادامه داد: "ماستكتومي" با تغيير فرم بدن آثار نامطلوبي در روحيه فرد و روابط جنسي او مي گذارد.
اين پزشك متخصص با تاكيد بر اين كه هراس اصلي زنان از نقص عضو ناشي از ماستكتومي در اثر تشخيص سرطان است ، اظهار داشت: به همين علت است كه بسياري از زنان با وجود آگاهي بر ضرورت انجام غربالگري، داوطلب انجام اين كار نمي شوند.
وي تصريح كرد: استفاده از روش "حداقل تخريب و حداكثر فايده" كه از آن به عنوان انقلابي در تشخيص و درمان سرطان پستان نام برده مي شود، اقدامي راهگشاست.
جولايي گفت: با استفاده از اين روش، در بسياري از موارد مي توان با وجود درمان كامل، فيزيك پستان بيمار را نيز حفظ كرده و از عوارض درمان آن نيز اجتناب كرد.
وي افزود: حتي در مواقعي هم كه نياز به برداشت كامل پستان باشد، مي توان به كمك تكنيك هاي مختلف، همزمان با ماستكتومي يا مدتي پس از آن پستان بيمار را بازسازي كرد.
دبير نخستين همايش كاربردي سرطان پستان يادآور شد: با استفاده از اين روش، بيمار در اثر درمان نقص عضو پيدا نخواهد كرد و در نتيجه افسردگي پس از عمل بيمار بسيار كمتر و زوگذر خواهد بود.
همايش كاربردي سرطان سينه طي روزهاي 28 تا 30 بهمن ماه جاري در تالار همايش هاي بين المللي امام خميني دانشكده علوم پزشكي شهيد بهشتي برپا مي شود.
نظر شما