مرتضی رهنما در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این رقم از کل عملکرد سال گذشته که فقط ۲۵۰ دستگاه بود بیشتر است.
وی علت افزایش در تعداد وسایل بازی استانداردسازی شده را در مقایسه با سال گذشته ناشی از همکاری مناسب شهرداریها در سطح استان دانست و اظهار داشت: با اینوجود هنوز آمار استانداردسازی وسایل رضایتبخش نیست و شهرداریها باید برای استاندارد کردن تمام وسایل همکاریهای لازم را داشته باشند.
مدیرکل استاندارد فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه لوازمخانگی برقی به این دلیل که مستقیماً با سلامت مصرفکننده ارتباط دارند مشمول استاندارد اجباری هستند، گفت: اخیرا چهار نمونه سبزی خوردکنبرقی بدون علامت استاندارد و بدون آدرس سازنده در مغازههای استان توقیفشدهاند.
رهنما ادامه داد: این تولیدات علاوه بر دارا نبودن علامت استاندارد به شکل غیرقانونی نیز توزیعشدهاند و با توجه به اینکه آدرس سازنده بر آنها وجود ندارد اگر مشکلی ایجاد شود امکان طرح شکایت وجود ندارد و مصرفکننده متضرر خواهد شد.
وی نامهای این چهار نمونه غیراستاندارد توقیفشده را ایران سبز، عروس استیل، داریک و دسینی اعلام کرد و افزود: به دنبال یافتن سازنده و محل کار آنها و علت عدم وجود استاندارد و آدرس سازنده بر روی این محصولات، هستیم.
مدیرکل استاندارد فارس تصریح کرد: سازندگان این وسایل علاوه بر عرضه کالا بدون علامت استاندارد و آدرس سازنده، به خاطر نبود مجوز تولید نیز متخلف محسوب میشوند.
رهنما تأکید کرد: مردم هشیار باشند که برای حفظ حقوق خود فقط محصولاتی را خریداری کنند که دارای علامت استاندارد و آدرس سازنده باشند.
نظر شما