۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۷:۳۳

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان:

فعالیت‌های تربیتی و پرورشی باید مورد آسیب‌شناسی قرار گیرد

فعالیت‌های تربیتی و پرورشی باید مورد آسیب‌شناسی قرار گیرد

زنجان-مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: فعالیت‌های تربیتی و پرورشی باید مورد آسیب‌شناسی دقیق و کارشناسانه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی تمجیدی ظهر چهارشنبه در گردهمایی معاونان پرورشی و تربیت بدنی مناطق ۱۴ گانه استان زنجان با عنوان«سیره نبوی» افزود: کارهایی که انجام می‌دهیم باید بر اساس مطالعه و تحقیق باشد چراکه برخی فعالیت‌هایی که به نام تربیت انجام می‌گیرد فعالیت تربیتی محسوب نمی‌شود و در این زمینه باید آسیب‌شناسی لازم صورت بگیرد.

وی ادامه داد: انجام فعالیت‌های آرمان گرایانه زمانی موفق خواهد بود که واقع‌گرایانه نیز باشد و مربی تربیتی زمانی موفق خواهد بود که بتواند دانش آموزان را به فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی ترغیب کنند، از همین رو باید فعالیت و جریان منسجمی شکل گیرد و در کنار این موارد تعامل با اولیا نیز از اهمیت به سزایی برخوردار است.

وی گفت: در کنار همه این موارد باید ارتباط مناسبی با سیستم و همکاران داشته باشیم و متأسفانه این خود جزو نکاتی است که به فراموشی سپرده‌شده است.

تمجیدی افزود: ما باید فعالیت‌هایمان را بر اساس اصول پایه‌گذاری کنیم و فعالیت‌های پرورشی را بر اساس تدبیر بنا نهیم و برای اینکه بدانیم آیا روش‌های بکار رفته مفید است یا نه باید خروجی جلسه را بررسی کنیم و مفید و مؤثر بودن آن را بسنجیم.

همچنین معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان در این مراسم گفت: امام خمینی (ره) آرمان‌های والایی نظیر مبارزه با ظلم و استقرار نظام اسلامی را پایه گذاری کردند.

عباسی افزود: این آرمان‌ها برای جهان هنوز هم زنده و پویا است و باید این آرمان‌ها را توشه راه خود قرار دهیم. اما اگر آلایشی اتفاق بیفتد و ما پالایشی انجام ندهیم قدرت اثرگذاری ما هم از بین خواهد رفت و ما اگر بخواهیم در افق ۱۴۰۰ پیش‌روی داشته باشیم باید بر اساس همان آرمان‌های امام پیش برویم.

وی گفت: وقتی‌ که بیش از ۶۰ درصد از مردم تهران بیننده شبکه‌های ماهواره‌ای هستند و ۴۰ میلیون ایرانی از شبکه‌های مجازی استفاده می‌کنند دیگر روش‌های قدیمی اثرگذار نخواهد بود. امروزه شکاف فرهنگی بزرگی در بین نسل‌های ما ایجاد شده است.

عباسی گفت: بهره‌وری آموزش‌وپرورش بسیار پایین است و امروزه اثربخشی و کارایی حلقه مفقودشده آموزش کل کشور است.

وی گفت: باید بدانیم نگاه‌های تک‌بعدی به دانش آموزان آسیب‌زاست و به‌جای اینکه دانش‌آموز را بمباران و مقلد پرورش دهیم باید به دنبال ایجاد تفکری اخلاقی باشیم و باید دعوت عملی را جایگزین دعوت لسانی کنیم.

عباسی ادامه داد: در مباحث تربیتی هم اعتدال یک راهبرد اساسی  است، اعتدال باید جلوه‌ای باشد برای تمام طول مسیر ما و از همین رو باید از شعارزدگی بپرهیزیم. چراکه امروز یکی از حلقه‌های مفقود در جامعه ما اخلاق است. از همین رو باید دانش آموزان شهید را که اسوه اخلاق بودند الگوی خود قرار دهیم.

کد خبر 2902416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha