۱۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۲۸

کانون وکلای قزوین و تاجیکستان تفاهم نامه همکاری امضا کردند

کانون وکلای قزوین و تاجیکستان تفاهم نامه همکاری امضا کردند

قزوین- به منظور تبادل نظر و انتقال تجربیات حقوقی کانون وکلای قزوین و تاجیکستان تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر عامل روابط بین الملل اتحاد کانون های وکلای تاجیکستان چهارشنبه شب با هیئت مدیره کانون وکلای قزوین دیدار و گفتگو و با امضاء تفاهمنامه برای انتقال تجربیات حقوقی اعلام آمادگی کردند.

در این دیدار عبدالقادر رحیم اف مدیر عامل روابط بین الملل اتحاد کانون های وکلای تاجیکستان با ذابراز خرسندی از حضور در ایران ضمن تشکر از مهمان نوازی کانون وکلای قزوین گفت: روابط کشورهای ایران و تاجیکستان بسیار گرم و صمیمی است لذا باید بخش ها و نهاد های مختلف دو کشور نیز با هم ارتباطی صمیمی و تعامل داشته باشند.

وی افزود: ما میراث مشترک فرهنگی بسیاری چون زبان فارسی و شاعران مشترکی چون فردوسی و خیام داریم که همکاری ما می تواند زمینه همکاری های مشترک بسیاری را بین دو کانون ایجاد کند.

رحیم اف ادامه داد: تاجیکستان بیش از هشت هزار نفر حقوق دان وکیل دارد و کانون بین المللی وکلا «iba» نیز در این کشور شعبه دارد و از کانون وکلای تاجیکستان حمایت می کند.

رحیم اف افزود: متاسفانه در نظام بین الملل تبلیغات منفی علیه ایران زیاد است اما وکلای تاجیکستان هرگاه به ایران آمده اند جز مهر و محبت و صمیمیت چیزی ندیده اند.

همچنین غلامرضا تجدد رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین گفت: تاجیسکتان کشور دوست و هم فرهنگ ماست لذا تعامل کانون وکلای دو کشور می تواند موجب پیشرفت کاری وکلای دو کشور شود.

قزوین

وی افزود: اتحادیه کانون وکلای دادگستری باید ساختاری سیستماتیک داشته باشد و در این راستا کانون وکلای قزوین آماده است تا تجربیات خود را در اختیار کانون وکلای تاجیکستان قرار دهد.

تجدد یادآورشد: قزوین حقوق دانان شاخص و بزرگی دارد که می توانند تجربیات گران بهای خود را در اختیار کانون وکلای تاجیسکتان قرار دهند.

رئیس کانون وکلای قزوین تصریح کرد: هم اکنون با کانون های وکلای برخی کشورهای اروپایی و ترکیه در ارتباط نزدیک هستیم و امیدواریم در این رفت وآمدها ضمن ایجاد ارتباط بیشتر زمینه تعامل وهمکاری با کانون وکلای تاجیکستان هم فراهم شود.

در پایان این دیدار کانون وکلای قزوین با کانون وکلای تاجیکستان تفاهم نامه ای امضاء کردند که بر اساس آن مقرر شد از تخصص و تجربیات یکدیگر در زمینه های علمی، پژوهشی، ارتقاء و آموزش وکلا و تعمیق و گسترش زبان مادری پارسی دو کشور در مبادلات حقوقی استفاده شود.

کد خبر 2902672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha