وي در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر افزود : امسال از كشور دانمارك هيچ ناشري درنوزدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران حضور ندارد .
وصفي در ادامه تصريح كرد : موضعگيري در قبال ناشران و كشورهايي كه با چاپ كاريكاتورهاي اهانت آميز نسبت به ساحت پيامبر اسلام توهين كرده اند ، نياز به بررسي بيشتر دارد و تصميم گيري از هم اكنون در مورد شركت و يا عدم شركت اين موسسات و كشورها در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران بسيار زود است چرا كه كشور هاي اروپايي و برخي از اين موسسات انتشاراتي بسيار مايل هستند كه از طرف ايران اعلام شود كه كتابهاي آنها را تحريم مي كنيم و درسطح بين المللي براي ايران جنگ رواني به راه بياندازند .
مدير بخش بين المللي نمايشگاه كتاب تهران در ادامه خاطرنشان كرد : ما بايد در اين مورد به گونه اي مديريت كنيم كه هم بتوانيم از كتابهاي چاپ شده درغرب بهره برداري علمي كنيم وهم بر اساس اصولمان رفتار كنيم .
دكتر وصفي در مورد تحريم موسساتي كه برخي از نشريات آنها با چاپ كاريكاتور به پيامبر اسلام توهين كرده اند ، افزود : معمولا بنگاه هايي چاپ نشريات روزانه ، كتابهاي بازاري هم منتشر مي كنند و چنين كتابهايي اصلا به نمايشگاه بين المللي كتاب تهران وارد نمي شود و فضاي بين المللي نمايشگاه تهران جايي براي عرضه " كتابهاي زرد " و بازاري ندارد و صرفا كتابهاي علمي و با اهيمت فرهنگي در اين بخش عرضه مي شود .
وي تصريح كرد : تاكيد ما در بخش بين المللي نمايشگاه كتاب تهران بر اين است كه تلاش كنيم آن كتابهايي كه در حوزه فناروي مورد نياز كشور است وارد نمايشگاه شود و اصلا در فضاهاي عمومي اعتقاد داريم كه حوزه فرهنگ و تمدني ما ؛ همچنين ادبيات عامه و حرفه اي قوي تر از آن است كه نياز به واردات كتابهايي در اين حوزه ها باشيم .
مديرامور مجامع بين المللي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه به مهر تصريح كرد : در نمايشگاه بين المللي كتاب تهران اگر قصد داشته باشيم كشورها و يا موسساتي را تحريم كنيم ، سعي مي كنيم در اين موضوع كشورمان را از علم و دانش امروز محروم نكنيم و اين موضوع نيازمند مديريت حساب شده است .
نظر شما