اين شاعرمعاصر در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر با بيان اين مطلب افزود : تحركات واقدامات ضد ديني دشمنان كه چنديست حالت كاملا آشكار وخصمانه به خود گرفته و به نحو قابل ملاحظه اي افزايش يافته است، نتيجه غفلت و كوتاهي هاي مديريت فرهنگي جامعه ماست كه متاسفانه علي رغم هشدارهاي متعدد در خصوص تهاجم فرهنگي ، هيچگاه نتوانست از پيله انفعال و فرصت سوزي خارج شود وبرنامه ريزي صحيح و پيشگيرانه را به اجرا درآورد.
معاون فرهنگي فرهنگسراي بهمن خاطر نشان كرد : با آنكه به خود مي باليم كه انقلاب ما انقلابي فرهنگي بوده است ، اما هيچ وقت روي اين مفهوم بزرگ آنگونه كه شايسته است انديشيده نشده و به واقع اين مهم جدي گرفته نشده است در حاليه دشمنان ما به طور علني براي مبارزه با انقلاب و اسلام در كشورهايشان رسما بودجه هايي را براي مقابله فرهنگي تصويب كردند و صراحتا اين موضوع را حتي دررسانه ها ذكر كردند.
كامران شرفشاهي ياد آور شد : در كشورما كمترين بودجه هميشه به فرهنگ اختصاص يافته و سرپرستي امور فرهنگي به كساني سپرده شده است كه نه صلاحيت و توانايي انجام اين امر ضروري را نداشته اند ، به همين لحاظ حاصل كار اين شده است كه آثار اهل قلم و پيام آنها كه مي توانستند از اين طريق با آنچه كه در سرزمين ما مي گذرد، ارتباط برقرار كنند، از اين فيض محروم شدند.
وي به مهر افزود : با وجود گذشت نزديك به سه دهه پس از پيروزي انقلاب در ايران ، كوشش قابل ملاحظه اي براي بهره گرفتن از زبان سحر انگيز ادبيات و هنر براي سپر كردن اين خلا صورت نپذيرفت ، درحالي كه دشمنان ما از اين سستي ها و بي برنامه گي هاي ما حداكثر استفاده را بردند و از ما در انظار ديگر ملل جهان چهره اي ديگر گون ترسيم كردند ، از ديگر سو اهل قلم ما را به هيچوجه نمي توان متهم به كوتاهي و كم كاري كرد. آنان رسالت خود را همواره باتعهد واخلاص به انجام رسانده اند. هرچند دستهاي پيدا و پنهاني هميشه كوشيده است تا آنها را مأيوس كند و به انزوا بكشاند.
اين شاعر افزود : اهل قلم ما هرگاه احساس خطر كرده است عاشقانه قدم به ميدان گذاشته است، چنان كه دردوران دفاع مقدس و پس از آن شاهد اين واقعيت بوديم . اما مدعيان و متوليان امور فرهنگي هيچگاه مخواستند ويا نتوانستند باري از دوش اهل قلم بردارند واز مشكلات آنان بكاهند وزمينه انتشار آثار آنان را مهيا كنند. سازمان هاي فرهنگي ما آنچنان فربه و گرفتار بوروكراسي شده اند كه توان حركت وهماهنگي با اهل قلم را ندارند، درحاليكه درچنين شرايطي ما نياز به سازمان فرهنگي انقلابي با احساس مسئوليت و سرعت عمل نيازمنديم.
شرفشاهي تصريح كرد : زبان فارسي از مقدس ترين زبانهاي جهان است. ادبيات وهنر ما از دير باز با مذهب و معنويت آميخته است. بسياري از شاهكارهاي ادبيات پارسي كه به سرتاسر جهان راه يافته است از جمله شعر زيباي سعدي كه بر سردر سازمان ملل متحد نقش بسته، از آيات قرآن كريم، احاديث نبوي و رواياتي كه از خاندان پاك وي (ع) نقل شده است ،الهام گرفته شده. بنابراين توجيه مهجور بودن زبان فارسي در دنيا، يا توطئه محترمانه دشمنان داخلي است و يا عذر بدتر از گناهي براي اشخاص نابلدي كه تلاش مي كنند با بهانه آوردن ، كم كاري و بي عرضگي خود را پنهان كنند ، اگر مولوي در قرن بيست ويكم مي تواند اروپا و امريكا را تكان دهد، دليل ندارد كه فرزندان مولوي از عهده اين كار برنيايند، اما در طول اين سالها تا چهاندازه تلاش براي معرفي آثار معاصرين صورت گرفته است؟ يكي از بركات بزرگ انقلاب دميدن روح حماسه و خودباوري به جامعه بود ، اما احساس مي شود كساني با بزرگنمايي غربيان و اشكال تراشي در سر راه حركت ، سعي در ايجاد در رخوت و خواب آلودگي ما دارند و براي دشمنان ما چه فضايي بهتر از اين؟!
اين شاعر تاكيد كرد : اهانت نشريه دانماركي به رسول اكرم (ص) و به تبع آن حمايت و همراهي ديگر نشريات و اشخاص معلوم الحال از اين جريان رسوا، نشانگر فرارسيدن دوره تازه اي از وسيله ها وبيانگر استيصال افتضاح آلود غرب است. اين واقعه موجب شده است تا جهان به دو قطب تقسيم شود . در واقع اين جسارت را نمي توان رويارويي غرب و مسلمانان به شمار آورد. بلكه اين واقعه موجب شد تا در سطح جهان وجدان هاي بيدار آزادي خواهان وعدالت طلبان به خروش در آيند . حتي اين حركت موجب شد تا درقلب جهان غرب نيز دو دستگي ايجاد شود و بسياري از مردم و شخصيتهاي برجسته جهان غرب اين گستاخي بي شرمانه را شديدا محكوم كنند و آن را نشانه بارزي از بي ادبي، كم عقلي، نژاد پرستي، تفرقه افكني و... بيان نمايند.
وي ادامه داد : انتشار كاريكاتورهاي اهانت آميز وحمايت دولت دانمارك و برخي از كشورهاي غربي با سردمداري آمريكا به بهانه دفاع از آزادي بيان حكايت از همدستي وهمداستاني سياستمداران غرب دارد. ليكن افزايش موج اعتراض ها، رفته رفته اوضاعي را پديد آورده كه براي غربيان غير منتظره است. به همين سبب اندك اندك از موضع مسالمت جويانه برآمده اند و تلاش مي كنند تا اين حركت رسوا را يك شوخي رايج معمولي در سطح كشورشان و يا يك اقدام كم اهميت جلوه دهند و از غذرخواهي رسمي از جهان اسلام و تمامي آزادگان حقيقت طلب طفره مي روند.
اين شاعربه مهر افزود : اين گونه حركت ها به نوعي تست سنجش حساسيت و غيرت مسلمان نيز به شمار مي آيد و بهترين پاسخ به چنين اقداماتي مي تواند محكوميت اين اعمال توسط اهل قلم كشورهاي مسلمان باشد، زيرا غرب در زير سپر آزادي بيان وقلم خود را پنهان كرده است و در چنين شرايطي اظهار نظر اهل قلم و هنرمندان سلاح كوبنده و برنده تري است.
كامران شرفشاهي ياد آور شد : اينك به نظر مي رسد كه مكر غربيان به خود آنها بازگشته است و آنكه بيش از همه در اين ماجرا متضرر شده است غرب و به ويژه دولت آبرو باخته دانمارك است كه احترام وحشت اين كشور را در انظار جهانيان خدشه دار نموده است و بي ترديد چنين جسارتهاي ابلهانه اي، ذره اي از احترام به ساحت مقدس نبي اكرم (ص) نخواهد كاست وحتي مي تواند انگيزه باشد تا علاقه و كنجكاوي نسبت به شناخت اسلام و شخصيت مقدس پيامبر عاليقدر اين دين الهي بيشتر شود و برميزان گروندگان به اين آيين مقدس كه بيش از يك ميليارد نفر پيروان آن هستند، بازهم افزوده گردد.
وي در پايان گفت و گو با مهر گفت : غرور و سرمستي حاصل از پيشرفت تكنولوژيك و ثروتي كه نتيجه غارت ملل ديگر جهان است از غرب موجود درنده اي ساخته است كه به رعايت هيچ حقوقي پايبند نيست. جسارت به ساحت مقدس نبي مكرم اسلام ادامه سناريوي غربي ها درعراق، افغانستان، گوانتامونو و ديگر نقاط جهان است و به لحاظ علمي مي توان گفت غرب دچار بيماري روان پريشي و عقده خود بزرگ بيني شده است. اين وقايع پوشالي و دروغين بودن ادعاي حقوق بشر را در اين كشور ها به اثبات رساند. زيرا چگونه ممكن است تعريف آزادي نامحدود ، غير مسئولانه و همراه با رنجاندن ديگران باشد؟!
نظر شما