۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۱۱

​مدیركل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی كشور:

برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به میراث فرهنگی و گردشگری دارد

برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به میراث فرهنگی و گردشگری دارد

​زنجان-مدیركل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور گفت: در برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شكوهی در حاشیه آیین اختتامیه دهمین جشنواره ملی آَش ایرانی و نخستین جشنواره بین‌المللی غذای عضو اكو- جاده ابریشم، افزود: گرچه در برنامه پنجم توسعه توجه لازم به توسعه گردشگری نشده است، اما خوشبختانه اكنون نهادهای حاكمیتی و دستگاه‌های اجرایی به این باور رسیده‌اند كه صنعت گردشگری می‌تواند جایگزین صنعت نفت شود.

وی با اشاره به سیاست‌های ابلاغی مقام رهبری، خاطرنشان كرد: دو بند از این سیاست‌ها مربوط  به رونق گردشگری است، به‌گونه‌ای كه تا پایان برنامه ششم توسعه باید پنج میلیون گردشگر خارجی كنونی به پنج برابر افزایش یابد.

مدیركل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور با بیان اینكه ایران با كمبود زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری گردشگری مواجه است افزود: برای افزایش پنج برابری گردشگر خارجی باید زیرساخت‌ها نیز متناسب با آن افزایش یابند.

شكوهی یادآور شد: دولت امسال برخی موضوعات اعم از آب، محیط‌زیست، توسعه میادین نفت و گاز و صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری را به‌صورت ویژه مورد توجه قرار داده است و امیدواریم در برنامه ششم توسعه بخش زیادی از این مشكلات حل شود.

وی با تاكید بر لزوم برون‌سپاری در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اظهار كرد: دولت باید برخی امور را به بخش خصوصی واگذار كند و فقط بخش حاكمیتی و نظارتی را خود عهده‌دار شود.

این مقام مسئول بر لزوم جذب سرمایه‌های داخلی، سرمایه‌های ایرانیان مقیم خارجی و خارجی‌ها برای توسعه گردشگری تاكید كرد.

به‌گفته شكوهی، در بخش صنایع دستی نیز برای نخستین مرتبه فراكسیون صنایع دستی شكل گرفته و جلساتی با مسئولان ارشد این حوزه به‌منظور شناسایی چالش‌ها و دریافت راهكار برای رفع آن برگزار شده است.

وی تصریح كرد: نمی‌توان عقب‌افتادگی رخ داده را به سرعت رفع كرد، باید با اقدام كارشناسی مشكل را حل كرد و قطعا بخشی از آن در برنامه ششم توسعه و بخشی دیگر در قوانین مستقل حل می‌شود.

شكوهی با بیان اینكه ایران از نظر میراث مادی و معنوی دارای پتانسیل بالایی است، اظهار كرد: نمونه‌ای از آن‌ها جشنواره ملی آش ایرانی است كه آیین‌های سنتی اجرا شده در آن نمادی از انسجام و همدلی قومیت‌های مختلف است.

این مقام مسئول ابراز امیدواری كرد که جشنواره‌هایی همچون جشنواره ملی آش ایرانی در سراسر كشور موجب رونق گردشگری شود.

کد خبر 2903835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha