۱۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷

اختراعی جدید:

محصول جدید نانو تراش جایگزین آب صابون در صنعت می شود

محصول جدید نانو تراش جایگزین آب صابون در صنعت می شود

قزوین- مدیرعامل شرکت دانش بنیان «نانو دانش کاسپین» گفت: محصول جدیدی با فن آوری نانو توسط شرکت دانش بنیان تولید شده که جایگزین آب صابون در واحدهای صنعتی و تراشکاری ها که سرطان زاست، خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صالحی صبح یکشنبه در جلسه اتاق فکر آب که در استانداری تشکیل شد با ارائه گزارشی از وضعیت آلودگی در واحدهای صنعتی که از آب صابون استفاده می کنند، اظهارداشت: انواع مایعات مخصوص تراشکاری و روغن های برش، حل شونده های نیمه سنتزی و سنتزی به دلیل وجود ترکیبات خاص آلاینده هستند و در صورت استنشاق بسیار خطرناک بوده و منجر به سرطانهای روده، حنجره، بیضه، مری و مثانه می شود.

وی افزود: روغن های حل شونده و بایوها سمی و خطرناک هستند و مشکلات میکروبی آب صابون زیاد و برای سلامتی کارگران و کاربران بسیار خطرناک است و یک لیتر آب صابون می تواند یک میلیون لیتر آب زیرزمینی را آلوده و ۷۰ سال خاک زمین را غیر قابل کشت کند.

صالحی بیان کرد: آب صابون های استفاده شده در واحدهای صنعتی و تراشکاری ها علاوه برمشکلات زیست محیطی بار میکروبی بالایی دارد و ضمن افزایش مصرف آب به چرحه محیط زیست آسیب جدی می زند.

قزوین

اختراعی جدید جایگزین آب صابون در صنعت

این مخترع در ادامه گفت: نانو تراش اختراع جدیدی است که توسط شرکت دانش بنیان کاسپین تولید شده و کاملا بی خطر است و برای محیط زیست هم هیچ  ضروری ندارد و با تکنولوژی سبز و نانو تهیه شده و مزایای زیادی دارد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان «نانو دانش کاسپین» گفت: محصول نانو تراش با طول عمر بالا، دارای خاصیت ضد میکروبی است و خنک کنندگی چندین برابری دارد و آبهای زیرزمینی را آلوده نمی کند لذا از استاندار انتظار داریم با حمایت جدی از این اختراع زمینه جایگزینی آن در صنعت را فراهم کند تا محیط زیست بیش از این اسیب نبیند.

دستگاه تصفیه توصیه نمی شود

در ادامه حمید قزوینی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین گفت: در خصوص پساب کارهای خوبی شده و باید تداوم یابد تا بتوانیم به سلامت مردم کمک کنیم.

وی در خصوص استفاده از دستگاه های تصفیه آب اظهارداشت: دستگاه های تصفیه آب استاندارد نیست و آب زیادی مصرف می کند و املاحی را جذب و حذف می کند که برای بدن لازم است لذا برای استفاده از آن هیچ توصیه ای نمی کنیم.

ملکی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای قزوین هم گفت: تمامی مصرف آب شرب، صنعت و کشاورزی در استان از آبهای زیرزمینی است و آب خوان دشت هم محدوده بسته ای است که هر آلاینده ای در نهایت به آن می رسد و آب زیرزمینی را آلوده می کند.

وی افزود: همه سموم و آلاینده ها بتدریج وارد آبهای زیرزمینی می شود و روز به روز تشدید شده لذا باید در برخورد با آنها جدی تر باشیم و هماهنگی ها مضاعف شود.

حمید رضا الموتی معاون خدمات شهری شهرداری قزوین هم در این جلسه گفت: در استان ۲۴۰۰ هکتار باغستان داریم و آبیاری فضای سبز و باغستانها با آب خام صورت می گیرد.

وی افزود: در موضوع پدافند غیرعامل شبکه مجزایی برای آبیاری پیش بینی شده که در گذشته هشت میلیون مترمکعب آب از کانال برای آبیاری فضای سبز سهمیه داشتیم که در حال حاضر نصف شده و صرفه جویی می کنیم.

قزوین

الموتی یادآورشد: بخشی از آب در پائیت دست تصفیه شده و دوباره باید با ذهزینه و پمپاژ به مناطق بالای شهری منتقل شود که این کار منطقی نیست و بهتر است برای تصفیه در مناطق بالای شهر و مصرف در همان محدوده اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: باید برای تامین آب باغستان و فضای سبز از پساب طراحی ویژه داشته باشیم و شهرداری برای سرمایه گذاری در تصفیه آب در مناطق بالای شهری و تامین آب مورد نیاز فضای سبز آمادگی کامل دارد تا در زمستان برای باغستان و تابستان فضای سبز استفاده شود.

اسکویی معاون بهداشتی دانشگاهد علوم پزشکی قزوین هم گفت: در کنترل سلامت و کیفیت آب شرب استان تعامل خوبی با دستگاههای ذیربط داریم و خشوبختانه در آب شرب قزوین هیچ مشکلی نیست.

وی افزود: مانده سموم کشاورزی باید در زمین های کشاورزری بررسی دقیق شود زیرا نیترات ها بالاست و باید در این بخش بهتر عمل کنیم.

در این جلسه صدرالدین علیپور مدیر کل و مظفری معاون محیط زیست استان قزوین هم گزارشی از وضعیت آلودگی واحدهای صنعتی و منابع آبی ارائه کردند.

کد خبر 2904648

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha