محمد سميعي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" گفت: با توجه به بافت شهري و تراكم ساختمان سازي و وجود برجهاي بلند مرتبه فراوان در تهران ، نيازمند تجديد نظر و جديت در رعايت نكات ايمني در ساخت و ساز بناهاي بلند مرتبه و خريد امكانات و تجهيرات اطفاء حريق در برجها هستيم.
وي با شاره به امكانات موجود براي مقابله با آتش سوزي در ساختمانهاي بلند مرتبه اظهار داشت : در حال حاضر اين سازمان براي اطفاء حريق در برجها و ساختمانهاي بلند مرتبه مجهز به 3 نردبان 32 متري ( تا 11 طبقه ) ، 2 نردبان و 2 بالابر براي ساختمانهاي تا 15 طبقه و 2 بالابر براي ساختمانهاي 10 طبقه است.
معاون عمليات سازمان آتش نشاني افزود : البته در جهان نردبانهايي با ارتفاع 95 متر نيز موجود است اما در ايران به دليل بافت متراكم كوچه و خيابانها نه تنها از اينگونه نردبانها كه حتي در بسياري از موارد از نردبانهاي موجود نيز نمي توان استفاده كرد.
سميعي با تشريح چگونگي انجام عمليات در برجهاي بالاي 15 طبقه تصريح كرد : در اينگونه موارد بيشتر از امكانات و تجهيزات نصب شده در خود ساختمان استفاده مي كنيم .همچنين لوله هاي اصلي آب را به لوله هاي خشك ساختمان متصل مي كنيم تا با كمك آن آتش را خاموش كنيم .
وي با منتفي دانستن استفاده از بالگرد براي اطفاء حريق برجها گفت: با توجه به بافت نابسامان شهري تهران ، استفاده از بالگرد عملا منتفي است. به همين دليل بهترين راه براي مقابله با آتش در اين ساختمانها به كار بردن تجهيزات ايمني و اطفاء حريق در هنگام ساخت آنهاست. البته نمي توان نياز به داشتن امكانات و تجهيزات جديد و كافي آتش نشاني را نيز انكار كرد .
نظر شما