به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جمشیدنژاد روز سه شنبه در کارگروه استانی بهبود و ارتقاء شاخصهای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود، ۲۵ درصد از واجدان شرایط این استان از تحصیل جامانده اند که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
وی با راهبردی دانستن شرایط سیستان و بلوچستان افزود: نسبت معلم به دانشآموز در این استان هشت به ۱۴ است به طوری که در دیگر استان ها به ویژه خوزستان با یک سوم مساحت این استان عدد شش به دوازده را نشان می دهد، پراکندگی و اقلیم جغرافیایی نیاز به نیروی انسانی را دوچندان می کند که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
معاون استاندار به اهمیت باسوادی در استان اشاره کرد و گفت: باید با تلاش و همکاری همه مسئولان ریشه بیسوادی را در سیستان و بلوچستان بخشکانیم و ظرف چهار سال به شاخصهای ملی در این زمینه نزدیک شویم.
وی افزود: معلمان نه تنها به عنوان یک معلم بلکه به عنوان یک دوست باید زمینه حضور افراد بیسواد جامعه را سرکلاسهای درس فراهم کنند و نگذارند انسانی در تاریکی بماند.
این مسئول خواستار تامین امکانات لازم در مدارس روستایی و مناطق محروم شد و گفت: تامین روشنایی کلاسها و وسایل گرمایشی و سرمایشی در مدارس ضروری است.
ماندگار نبودن نیروهای از دیگر چالش های نظام آموزشی استان است
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: عدم ماندگاری نیروها از دیگر چالش های پیش روی آموزش و پرورش است که در فراخوان استخدامی اخیر برای رفع آن چاره اندیشی شد.
علیرضا نخعی گفت: بر اساس تصمیم گیری های صورت گرفته و بر اساس اختصاص سهمیه استخدامی اولویت استخدامی به افراد بومی شهرستان داده شده که این امر ماندگاری افراد را در جای جای مناطق استان در پی خواهد داشت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان میانگین نرخ باسوادی در کشور را ۹۲ درصد و میانگین آن در استان را ۸۱ درصد عنوان کرد و گفت: همچنین نرخ توسعه پیش دبستانی در استان ۴۲ درصد است که با میانگین کشوری ۱۰ درصد فاصله دارد.
نظر شما