به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر ظهر سه شنبه در نشست مسئولان دفاتر سیاسی و انتخابات فرمانداریهای استان تاکید کرد: در این راستا کارشناسان و روسای دفاتر سیاسی و انتخابات استان نسبت به مستندسازی فعالیتهای انتخاباتی و مرور قانون انتخابات، برقراری ارتباط مستمر با مسئولین امنیتی و انتظامی منطقه، شناسایی و تشویق تشکلهای صنفی و سیاسی برای اخذ مجوز فعالیت و برپایی نشست با اعضای تشکلها عنایت ویژه ای داشته باشند.
وی برگزاری چنین جلساتی را در ایجاد و تقویت همزبانی و همدلی برای ایفای ماموریتهای دفاتر سیاسی و انتخابات عنوان کرد و گفت: روسا و کارشناسان دفاتر سیاسی و انتخابات نقشهای کلیدی و مهم در زمان برگزاری انتخابات دارند و ما به عنوان کارگزاران نظام موظف هستیم طبق چارچوبهای نظام و بر اساس سیاستها و راهبردهای دولت حرکت و برنامه ریزی کنیم.
رادفر در ادامه به پرونده توافق هسته ای کشور اشاره کرد و ادامه داد: همه کشورها به دنبال منافع ملی خود هستند و ما نیز در این مذاکرات به دنبال منافع خود بودیم و توانستیم به حداکثر منافع خود دست پیدا کنیم و الان دنیا به این نتیجه رسیده که تحریمها اثرگذار نبوده و اذعان میکنند که چاره ای جز توافق نداشتند و اینها توفیقاتی است که با درایت و رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری و اهتمام دولت حاصل شده است.
رئیس ستاد انتخابات استان آذربایجان غربی در ادامه با بیان اینکه استان از امنیت قابل قبولی برخوردار است، افزود: استان را امنیتی نمیدانیم ولی استان را امن می دانیم چرا که امن نشان دادن استان باعث جذب سرمایه گذار و سرمایه گذاری در استان میشود و در حال حاضر این امنیت در استان حاکم است.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان غربی نیز در این جلسه به دو وظیفه اساسی دولت تدبیر و امید که انجام مذاکرات هسته ای و برگزاری دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی است اشاره کرد و گفت: مذاکرات هسته ای هم به نوعی جنگ تحمیلی دیگری بر علیه کشورمان بود که استکبار جهانی آن را بر ما تحمیل کردند که در سایه عنایت الهی و رهبری قاطع مقام معظم رهبری و تدبیر و اهتمام دولت دکتر روحانی موفق شدیم این مذاکرات را به انجام برسانیم.
مصطفوی برگزاری انتخابات را دومین وظیفه مهم دولت در سال جاری اعلام کرد و اظهار داشت برای عمل به این وظیفه باید ۴ اصل اساسی شامل زمینه سازی برای حضور گسترده مردم، اصل بی طرفی، اصل امانت داری و اصل قانون مداری رعایت شود.
وی به راه اندازی سیستم جامع انتخابات اشاره و اضافه کرد: این سیستم برای ارسال به موقع گزارشات، رصد و مستندسازی تخلفات احتمالی و آسیب شناسی انتخابات گذشته برای برگزاری انتخابات خوب و سالم راه اندازی شده است.
مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری آذربایجان غربی در ادامه این جلسه به مهمترین سیاست و برنامههای این دفتر اشاره کرد و گفت: بر اساس سنجش سرمایههای اجتماعی که از سال ۸۲ مورد ارزیابی قرار گرفته نشان دهنده این است که تا چه میزان از نظر اجتماعی آسیب پذیرهستیم و در نظر داریم تا با کارآمدسازی نظام اداری استان این سرمایههای اجتماعی را تقویت کنیم تا اعتماد و رضایتمندی مردم را جلب کنیم.
هوشنگ عطاپور به تشکیل و فعالیت کارگروه اجتماعی و فرهنگی، کمیسیون ارتقا امنیت اجتماعی، کارگروه سلامت و امنیت غذایی و بهداشتی عمومی و کارگروه سازمانهای مردم نهاد در آستانه انتخابات اشاره و اظهار امیدواری کرد با پیگیری و عملی شدن مصوبات این کارگروهها شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم.
صوفی زاده مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات استانداری نیز در این جلسه اظهار داشت: از ۲۵ فرآیند موجود در برگزاری انتخابات ۲۴ فرآیند بصورت الکترونیکی برگزار میشود.
وی افزود: در نظر داریم با شناسایی نقاط کور و برطرف کردن مسائل و مشکلات تلاش نماییم تا در روز انتخابات مشکلی در زمینه مسائل مربوط به سیستم جامع انتخابات پیش نیاید.
رمضانی معاون دفتر سیاسی و انتخابات استانداری نیز در این جلسه به مسائل و موارد امنیتی مرتبط با روابط خارجی در نقاط مرزی اشاره کرد و گفت: ضروری است در خصوص مسائل و روابط با مسئولین کشورهای خارجی هماهنگیهای لازم به وجود آید.
در ادامه این جلسه روسای دفاتر سیاسی و انتخابات فرمانداریها به بیان مسائل و مشکلات منطقه خود پرداختند.
نظر شما