خبرگزاری مهر - گروه استان ها: آیین بهرهبرداری از شش طرح اقتصادی و زیربنایی بنیاد برکت از صبح چهارشنبه در استان مازندران شروع شد.
شش طرح اقتصادی در زمینههای تولید ظروف یکبارمصرف کاغذی، انواع پکیج و کولرگازی، پیچ و مهرهٔ ماشینآلات سنگین، قطعات و شمشهای فولادی، مکملهای دارویی و غذایی دام و طیور و محصولات لبنی، در مراسمی با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، در حال افتتاح است.
بهرهبرداری فاز توسعه و آغاز مشارکت در طرحهای تولیدی و توانمندسازی اقتصادی شرکت فولادین تراش آمل (فتا)، شرکت پاک کاغذ سبز، شرکت پیشتازان صنعت بابل، شرکت هانی تجارت خزر، شرکت شاد شیر شمال و شرکت نگین فسفات شمال است که در شهرکهای صنعتی مرزنآباد چالوس، بندپی بابل و امامزاده عبدالله آمل در استان مازندران قرار دارند. همچنین در این مراسم ۸ مدرسه با ۵۰ کلاس درس و یک دهنه پل افتتاحشده و ساخت ۱۴ مسجد و خانهٔ عالم اعلام از جمله طرح هایی است که امروز افتتاح می شود.
بهره برداری از ۴۲۰ مدرسه
معاون امور زیربنایی بنیاد برکت صبح چهارشنبه در حاشیه افتتاح طرحهای این بنیاد در بابل، گفت: تاکنون ۷۵۰ مدرسه در مناطق محروم سراسر کشور شروع به احداثشده که از این میزبان ۴۲۰ واحد با دو هزار کلاس درس افتتاحشده است.
سعید جعفری با اشاره به اینکه این بنیاد غیرانتفاعی و اجتماعی است، کمک به ایجاد اشتغال در مناطق محروم را از اهداف این بنیاد برشمرد و گفت: همزمان با سال تحصیلی جاری ۱۴۰ مدرسه با بیش از ۷۵۰ کلاس درس نیز در کشور بهرهبرداری میشود.
وی هزینه ساخت این مدارس را بیش از ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بیان کرد و گفت: از این تعداد هشت مدرسه با ۵۰ کلاس درس در مازندران بهرهبرداری میشود.
سرمایه گذاری ۲۶۰۰ میلیارد ریالی در مدرسه سازی
وی بابیان اینکه امروز دو مدرسه در مازندران افتتاح میشود، کل سرمایهگذاری بنیاد برکت را در بحٍث مدرسه سازی دو هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال بیان کرد.
معاون امور اقتصادی بنیاد برکت شرق کشور، رقم سرمایهگذاری این بنیاد را برای توانمندسازی مناطق محروم و اشتغال پایدار هزار و ۹۰ میلیارد ریال بیان کرد و گفت: سال گذشته در پنج پروژه شرکت داشتهایم.
روحالله امیدی، افزود: شرکت شاد شیر بابل، پیشتازان صنعت بابل، نگین فسفات شمال در بابل، فولادین تراش آمل، پاک کاغذ سبز خانه تجارت خزر و شهرک صنعتی مرزن آباد چالوس ازجمله طرحهاست.
بنیاد برکت در استان مازندران برای ساخت ۱۸ مدرسه با ۱۱۲ کلاس درس برای طرحهای زیربنایی، ساخت خانهٔ عالم و حسینیه، مبلغ ۹ هزار میلیون ریال و برای ساخت ۹ مسجد نیز مبلغ هشت هزار و ۳۰ میلیون ریال اختصاص داده است.
مشارکت بنیاد برکت در پروژههای اقتصادی و زیربنایی در مناطق کمتر توسعهیافته و محروم کشور درمجموع به اشتغالزایی و کارآفرینی، محرومیتزدایی و شکوفایی و رونق اقتصادی در منطقه میانجامد و درنهایت از روند مهاجرت ساکنان محلی به شهرهای بزرگ میکاهد.
نظر شما