۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۴۷

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی:

راه اندازی مراكز علمی یكی از زمینه های توسعه خراسان شمالی است

راه اندازی مراكز علمی یكی از زمینه های توسعه خراسان شمالی است

بجنورد- نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: یكی از زمینه های رشد و توسعه این استان راه اندازی مراكز علمی در آن است.

موسی الرضا ثروتی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت راه اندازی مراکز علمی و دانشگاهی در خراسان شمالی، اظهار کرد: با وجود اهمیت و تأثیرگذاری این مهم در توسعه و پیشرفت استان، متأسفانه مسئولین و استاندار خراسان شمالی با راه اندازی دانشگاه جدید در استان مخالف هستند.

وی افزود: یكی از زمینه های رشد و توسعه خراسان شمالی راه اندازی مراكز علمی است كه باید به این موضوع توجه بیشتری صورت گیرد.

ثروتی گفت: مجوز راه اندازی پژوهشكده تربیت بدنی در خراسان شمالی اخذ شده ولی مسئولین استان برای راه اندازی آن همكاری لازم را ندارند.

وی با اشاره به اینكه به رغم تخصیص بودجه برای راه اندازی پیست اسب سواری در استان، اقدامی از سوی مسئولین انجام نشده است، افزود: همچنین سه سال است که برای راه اندازی كتابخانه ملی و دو سال نیز برای راه اندازی موزه مركزی در خراسان شمالی بودجه تخصیص می یابد و بر می گردد كه متاسفانه مسئولین به این موضوع نیز بی توجه هستند.

نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه خراسان شمالی در بخش دانشگاه دولتی ضعیف است، اظهار داشت: تعداد دانشجوی دولتی در این استان نصف میانگین كشوری است كه باید در این زمینه تعداد رشته ها، شمار دانشجویان و میزان جذب هیئت علمی افزایش یابد.

وی گفت: در دولت قبل از ۵۰۰ مجوز هیئت علمی تنها ۲۰۰ مجوز جذب شد كه وزارت علوم نیز در این زمینه اهتمام جدی ندارد اما با وجود این مسئولین استان باید زمینه و بسترهای لازم برای جذب هیئت علمی در خراسان شمالی را فراهم كنند.

ثروتی افزود: راه اندازی دانشگاه تک جنسیتی كوثر بجنورد با همكاری اندك مسئولین انجام شد اما حمایت نکردن از آن باعث شده تا رشد مورد انتظار محقق نشود.

وی گفت: مسئولین استان به دنبال جابجا کردن دانشگاه كوثر به دانشگاه دولتی هستند ولی ما این مخالف جابجایی هستیم و كمیسیون مربوطه مجلس نیز با سه بار بازدید جانمایی فعلی دانشگاه كوثر را مناسب اعلام كرده است.

عضو كمیسیون برنامه ریزی و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه بیشتر به راه اندازی مراكز علمی در استان به ازای هر دانشجو سه فرصت اشتغال در استان ایجاد خواهد شد.

وی همچنین بیكاری و نبود اشتغال برای جوانان و فارغ التحصیلان استان را معضل جدی دانست و اظهار كرد: قانونی تحت عنوان بیمه بیكاری جوانان مصوب شده كه طبق اصل ۴۳ قانون اساسی به بیكاران ثبت نام شده پس از یك سال به متاهلین بیكار حدود ۵۰ درصد حقوق معادل ۳۶۰ هزار تومان و به مجردین ۳۰ درصد حقوق پرداخت شود.

به گفته ثروتی متاسفانه با تصویب این قانون دولت آن را اجرایی نمی كند و همه این موارد در حالی است كه چهار هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال جوانان بودجه اختصاص یافته است.

کد خبر 2911521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha