به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی کتابخانه های عمومی کردستان، علیرضا آشناگر در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان اظهار داشت: گسترش فضای مجازی امکان و شرایط لازم را برای جذب جوانان به امر کتابخوانی فراهم می کند.
وی افزود: امروز بسیاری از جوانان به سمت تکنولوژی می روند و متاسفانه در کشور بحث هوشمندسازی کتابخانه ها مغفول مانده است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: یکی از راه های بالا بردن سرانه کتابخوانی در کشور حرکت به سمت تکنولوژی و مدرن شدن کتابخانه ها است.
آشناگر یادآور شد: باید مسئولان با استفاده از امکانات روز انگیزه لازم را برای جوانان و آحاد جامعه فراهم کنند.
وی ادامه داد: به گفته مقام معظم رهبری حرکت به سوی تکنولوژی و هوشمند سازی در راستای توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی و فرهنگ های پسندیده ای چون کتابخوانی امروز یکی از نیازهای کشور ایران است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به درآمدهای کتابخانه ها اشاره کرد و گفت: پرداخت نیم درصد سهم کتابخانه ها از درآمد شهرداری ها امری ضروری است و نباید هیچ کم کاری در این حوزه صورت بگیرد.
آشناگر اظهار داشت: باید الزاماتی را که در بحث درآمدها برای شهرداری ها تعریف شده است قبل از هزینه های دیگر پرداخت کرد.
وی افزود: شهرداری ها در حقیقت دستگاه های فرهنگی و اجتماعی هستند و باید به مسایل نگاه فرهنگی داشته باشند و کم کاری آنها در زمینه عملیاتی شدن سهم نیم درصد قابل توجیه نیست.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان بیان کرد: در صورت عدم پرداخت سهم کتابخانه ها توسط شهرداری کتابخانه ها می توانند از شهرداری شکایت کنند.
آشناگر یادآور شد: پرداخت سهم شهرداری به کتابخانه ها در شرایط کنونی می تواند در توسعه و ارتقاء شاخص های کتابخوانی نقش بسزایی را داشته باشد و کوتاهی در این حوزه قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: در راستای رسیدگی به این امر کارگروهی با عضویت مدیر کل کتابخانه ها، مدیران کل امور اجتماعی و امور شهری استانداری کردستان تشکیل می شود و درآمدهای کتابخانه های استان بررسی می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان همچنین با اشاره به این مطلب که در شرایط کنونی تنها نباید از دولت در راستای ارتقاء فضای کتابخانه انتظار داشت، گفت: استفاده از ظرفیت دیگر دستگاه های اجرای در بحث ارتقاء فضای کتابخانه ها ضروری است.
آشناگر اظهار داشت: دهیاری ها ظرفیت های مناسبی را در این راستا دارند و با همکاری آنها می توان در این حوزه تحول ایجاد کرد.
وی افزود: همچنین کتابخانه ها باید به دنبال تامین درآمد از منابع دیگری به خصوص از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی باشد.
نظر شما