به گزارش خبرنگار مهر، هدایت حاتمی، ظهر یکشنبه در نشست تخصصی شورای اقتصاد مقاومتی استان، سیاست دولت و به تبع آن مدیریت ارشد استان را باور عمیق به مولفههای اقتصاد مقاومتی دانست و بر نهایت بهره گیری از این مولفهها تاکید کرد.
وی، همچنین بر هم اندیشی برای بهره گیری از بندهای ۲۴گانه سیاستهای اقتصاد مقاومتی در یک برش استانی تاکید کرد و افزود: باید در این برش استانی، سیاستهای اقتصاد مقاوتی را در ظرفیتها و توانمندیهای استان عملی کنیم که نیازمند شناخت دقیق، همفکری و عملکرد هماهنگ دستگاههای اجرایی دراین زمینه است.
معاون استاندار کرمانشاه، اقتصاد مقاومتی را بازگشت آگاهانه به عقلانیت و حرکت بر پایه تئوریهای موفق اقتصادی دانست و یادآور شد: مقام معظم رهبری با درایت و هوشیاری کامل این سیاستها را تبیین و اعلام کردند که تحقق آن نیز در گرو ایجاد روح تعاون، همکاری و همراهی در تمامی ابعاد آن است.
وی افزود: گفتمانسازی یکی از مهمترین محورهای تحقق اقتصاد مقاومتی است و این مهم و آشنایی جامعه با آن باید از طرق مختلف چون نشستهای دانشگاهی و همایشهای مختلف صورت گیرد.
حاتمی، بهرهگیری از ظرفیت رسانههای جمعی چون صدا و سیما را یکی از بهترین راهکارها برای تحقق این موضوع عنوان کرد تا هرچه سریعتر بتوان شاهد نتایج آن در جامعه بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه، بر حمایت از کارآفرینان به عنوان یکی از ارکان تحقق اقتصاد مقاومتی برپایه تکیه بر توانمندی داخلی تاکید کرد.
وی اجرای ۴ مرحله را ضرورت توانمندسازی کارآفرینان عنوان کرد و افزود: گسترش روح کارآفرینی و خلاقیت در جامعه، شناسایی کارآفرینان، حمایت همه جانبه از آنان و ایجاد و گسترش بازارهای داخلی و صادراتی برای تولیدات آنها، ۴ مرحلهای است که باید دولت در حمایت از کارآفرینان اجرا کند.
حاتمی، متحد کردن کارآفرینان در قالب تشکلها، تلاش برای برند کردن تولیدات آنها، گسترش بازارهای داخلی برای فروش تولیدات آنها و ایجاد زمینههای لازم برای صادرات تولیدات کارآفرینان را از راهکارهای رفع کننده مشکلات کارآفرینان و موفقیت دراین زمینه را مستلزم نگاه حامیانه به کارآفرینان دانست.
معاون استاندارکرمانشاه، با اشاره به آمار بیکاری در استان تاکید کرد: این آمار با بهرهگیری از قابلیتها و ظرفیتهای بالقوه استان قابل کاهش و حتی حذف شدن است.
وی افزود: به شرط آنکه بتوانیم نگاههای کارآفرینانه و خلاقانه را در بحث شناسایی ظرفیتهای توسعه استان داشته باشیم و از این ظرفیتها به نحو احسن استفاده کنیم هم می توانیم بیکاری را کاهش داده و حتی حذف کنیم هم می توانیم به رشد اقتصادی ۵ تا ۶ درصدی دست یابیم.
حاتمی در پایان خواستار توجه رسانه ها به این موضوعات و ترویج فرهنگ کارآفرینی از طریق آنها شد.
نظر شما